Xuan Yuan Sword VII

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: EastAsiaSoftRegio: Azië
Dit is een import game

Xuan Yuan Sword VII

Platform: Nintendo Switch
Pre-Order
59,99
Pre-orders binnen NL gratis verzonden!
Release: 31-12-2024
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: EastAsiaSoftRegio: Azië
Dit is een import game

Omschrijving

Deze game is te spelen in Engels, traditioneel Chinees, versimpeld Chinees en Koreaans.

Xuan-Yuan Sword VII is een ARPG gepresenteerd in een derde persoonsperspectief. Het spelverhaal is geworteld in de Chinese geschiedenis en mythologie.
Spelers kruipen in de huid van Taishi Zhao die verwikkeld was in een tragisch lot. Om zijn gezin te beschermen, begint Zhao een reis in dit chaotische rijk om de waarheid te vinden.

De machtige premier verving zijn keizer en bouwde een nieuwe dynastie. Ondertussen werd een eigenaardige bamboe slip in de crypte van markies van Liu overhandigd aan de hand van hofastroloog.
Onverwacht werd Taishi Mansion die nacht zwaar beschadigd door een bizarre brand, en zijn hele familie kwam om in het vuur en de bamboestrip verdween.

Tien jaar later streed het volk tegen een decennium van oorlog en hongersnood, en de chaos had zich over het land verspreid.
En de bamboeslip die 10 jaar lang verdwenen was, kwam weer tevoorschijn, veroorzaakte opschudding ...

Combo-gebaseerde gevechten
Xuan-Yuan Sword VII is een actie-RPG met een real-time gevechtssysteem. Een soepel combo-gebaseerd vechtsysteem bevat elementen zoals Active Skills, Dodge, Block, Riposte

Elysium Scroll
Een bamboe-scroll kan worden gebruikt als een sleutel tot Elysium, dat monsters kan absorberen, items kan maken en meer. Het kan tijdens het avontuur verschillende technieken en uurwerken bieden. Diverse faciliteiten in Elysium voor het verbeteren van bepantsering en wapens, evenals het ontwikkelen van passieve vaardigheden

The Mohists en hun "Clockworks"
De mohisten staan bekend om hun "uurwerk" -technologie van hoog niveau tot ver buiten de tijden. Burgerlijke meningsverschillen dagen echter hun geloof uit, waardoor ze in decennia uit elkaar vallen. Kunnen de mohisten in hun vroegere glorie herleven of vervagen in de bladzijden van de geschiedenis? In Xuan-Yuan Sword VII zul je getuige zijn van de uiteindelijke bestemming van de MohistenMohists
Toon meer Toon minder