Wrath: Aeon of Ruin

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: ShooterLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Fulqrum Publishing

Wrath: Aeon of Ruin

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
24,99
Nog slechts 2 op voorraad!
Verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: ShooterLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Fulqrum Publishing

Omschrijving

Jij bent Outlander. Eenmaal op drift op de Tijdloze Zee, bevind je je nu aan de oevers van een stervende wereld. Uit de verterende duisternis komt een in het wit gehulde figuur tevoorschijn, de Herder van de Eigenzinnige Zielen, die je belast met de taak om de overgebleven Guardians of the Old World op te sporen. Je moet de uitgestrekte duisternis in reizen om oude ruïnes te verkennen, vergeten geheimen te ontdekken en de verschrikkingen te bestrijden die op de loer liggen.

Aangedreven door de legendarische Quake 1-technologie, pompen de aderen van WRATH het DNA van gerespecteerde shooters uit de jaren 90. WRATH omarmt de tijdloze elementen van klassieke titels als DOOM, QUAKE, DUKE NUKEM 3D, BLOOD, UNREAL en HEXEN en neemt ze mee naar de 21e eeuw.

Uitgerust met uitzonderlijke wapens en een inventaris van krachtige artefacten, moet je eeuwenoude crypten, verzonken ruïnes, beschadigde tempels en huilende bossen doorkruisen om je vijanden te doden. Maar onderschat uw tegenstanders niet, want zij zijn groot in macht en aantal. Je geest moet zo scherp zijn als je mes als je hoopt de gevaren die voor je liggen te overleven.

De wereld van WRATH is rijk aan boeiende gevechten, diverse omgevingen en boeiende kennis. Elk element is behendig met elkaar verweven om een ​​authentieke en betoverende ervaring te creëren die net zo tijdloos is als de games die er de inspiratie voor waren.
Toon meer Toon minder