Nintendo Switch games, spelcomputers en accessoires

Nieuw binnen

Pas verschenen artikelen.

Toon alles

Best verkocht

De populairste artikelen van dit moment.

Toon alles

Pre-orders

Reserveer en ontvang op release!

Toon alles

Tweedehands

Tweedehands, maar gewoon met 3 maanden garantie!

Toon alles

Nintendo Switch kopen | Nedgame

Ben jij van plan om een Nintendo Switch te kopen? Lees hier alles over de unieke spelervaring op de nieuwe handheld / console van Nintendo. Het maakt niet uit naar welk type game je op zoek bent, er is voor elk wat wils op de Nintendo Switch.

Nintendo Switch 4 kopen
De Nintendo Switch is een handheld en console in één. Het unieke hybride ontwerp van de Nintendo Switch maakt deze perfect voor iedereen die ook onderweg console games wil spelen. Of dat nu tijdens het woon-werkverkeer is, tijdens een lange reis of gewoon thuis in de tuin. Dankzij de mogelijkheid om op een tv of onderweg te spelen, is de Nintendo Switch de meest veelzijdige gameconsole die momenteel beschikbaar is. De Nintendo Switch is niet alleen de thuisbasis van first-party Nintendo games. Ook een groeiend aantal third-party games en indie-juweeltjes in de Eshop zijn beschikbaar voor de Switch. Zeker weten dat je alle essentiële informatie helder hebt? Nedgame zet alles wat je moet weten over de Nintendo Switch op een rijtje. Zo zijn er bijvoorbeeld twee varianten van de Switch beschikbaar, de reguliere Switch en de Switch Lite.

De Nintendo Switch console
De Switch komt met een standaard (dock) waarin de Switch geplaatst kan worden. Via een HDMI verbinding kan de console dan op de TV aangesloten worden. Het enige dat je hoeft te doen is de Switch in het dock te plaatsen om automatisch aangesloten te worden op je TV. De joy-con controller zijn te verwijderen van de handheld om draadloos je favoriete games op je TV te spelen. De Switch zal automatisch de verandering maken tussen handheld en TV, zodat jij je HD-games kunt spelen terwijl je op de bank hangt of in de keuken staat. Elk systeem wordt geleverd met een eigen HDMI-kabel, zodat je er geen hoeft te kopen.

De Nintendo Switch Lite
Het gehele design van de Switch Lite is kleiner, het scherm is verkleind en het apparaat is slanker. De Switch Lite bevat geen set joy-con-controllers, omdat de bedieningselementen in de behuizing van het systeem zijn opgenomen. De Switch Lite is de ideale handheld om je favoriete games op te spelen, waar je maar wil. Daarnaast is de Switch Lite ook voordelig in prijs ten opzichte van de reguliere Switch.

Nintendo Switch games
De Switch is misschien niet de meest krachtige console op de markt, echter maakt dit niet uit omdat de games van Nintendo zijn geoptimaliseerd voor de Switch. Hierdoor zien de games er dus geweldig uit. Dit zijn volgens ons de beste Nintendo Switch spellen die op dit moment beschikbaar zijn: Super mario maker 2, Splatoon 2, Super Mario Party Switch, Dragon Quest Builders 2 en Super Smash Bros Ultimate. Ervaar de unieke Nintendo Switch en voeg exclusieve games toe aan je verzameling!