Super Mario Bros Wonder

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Platform GameLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: NintendoThema: Mario

Super Mario Bros Wonder

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
  55,- 
48,-
Prijsverlaging!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Platform GameLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: NintendoThema: Mario

Omschrijving

Super Mario Bros. Wonder: De volgende evolutie van zijwaartsscrollende Super Mario Bros.-games in 2D komt naar de Nintendo Switch. Als je in de game een wonderbloem aanraakt, kunnen er wonderlijke dingen gebeuren – buizen kunnen tot leven komen, er kunnen hordes vijanden verschijnen, het uiterlijk van personages kan volledig anders worden – waardoor de gameplay op onverwachte manieren verandert. Er staan je dus een hoop wonderen te wachten in elk level. In Super Mario Bros. Wonder maken prinses Peach, Daisy en Yoshi hun opwachting als speelbare personages, naast bekende personages als Mario, Luigi en Toad. Bovendien debuteert er een geheel nieuwe power-up in Super Mario Bros. Wonder, waarmee Mario in Olifant-Mario kan veranderen. Welke wonderlijke dingen staan je nog meer te wachten? In de toekomst zullen we meer informatie geven. Super Mario Bros. Wonder wordt op 20 oktober uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Maak je klaar voor een sprong naar het onverwachte met Super Mario Bros. Wonder – de volgende evolutie van Mario-fun en de eerste zijwaartsscrollende 2D Super Mario Bros.-game in meer dan 10 jaar. Naast het nieuwe Bloemenrijk om te verkennen en een gevarieerde cast van speelbare personages, introduceert Super Mario Bros. Wonder ook wonderbloemen. Deze zetten de boel flink op z’n kop en creëren verrassende effecten die je met eigen ogen moet zien om ze te geloven.
In Super Mario Bros. Wonder worden Mario en zijn vrienden door de vriendelijke prins Florian uitgenodigd voor een bezoek aan het Bloemenrijk – een land dat op steenworp afstand van het Paddenstoelenrijk ligt. Maar Bowser, de koning van de Koopa’s, had andere plannen. Nadat hij de mysterieuze wonderbloem aanraakte, versmolt Bowser met het kasteel van prins Florian. Met zijn nieuwe krachten stortte hij het koninkrijk in chaos. Nu is het aan Mario en zijn vrienden om Bowser te stoppen en het Bloemenrijk te redden.

Hier volgen een aantal van de functies en hoogtepunten die spelers kunnen ervaren tijdens dit wonderlijke avontuur:

- Een gevarieerd koninkrijk: Het Bloemenrijk bestaat uit zes werelden die rond de Tulpenkust liggen, dus er zijn in totaal zeven gebieden om te ontdekken. Reis over verschillende eilanden, duik de zee in en baan je een weg door donkere grotten. Elke wereld bevat een rijke hoeveelheid levels en je kunt zelfs gedeeltes vinden waar je vrij kunt rondlopen.

- Wonderbaarlijke wondereffecten? Verwacht het onverwachte: wonderbloemen gedijen goed op de mysterieuze kracht in deze wereld en geven deze af als ze in bloei staan. Als je in een level een wonderbloem aanraakt, wordt er een wondereffect geactiveerd, waardoor er nogal interessante dingen gebeuren. Buizen kunnen gaan bewegen, het terrein kan kantelen, je perspectief kan veranderen of je zweeft plotseling door de ruimte. Er zijn zelfs wonderen waarbij je personage in een Goomba of een stekelbal transformeert.

- Charismatische personages: Naast Mario kun je ook spelen als Luigi, Peach, Daisy, blauwe Toad, gele Toad en zelfs Toadette. Ze spelen allemaal hetzelfde, dus kies gerust je favoriet. Yoshi’s en Nabbit lopen geen schade op van vijanden, dus zij zijn een uitstekende keuze als je liever een makkelijkere ervaring wilt.

- Talloze power-ups: In Super Mario Bros. Wonder debuteren er een aantal nieuwe power-ups, zoals de olifantenappel, waarmee Mario en sommige van zijn vrienden een olifantenvorm aannemen. Gooi je gewicht – en je neus – in de strijd terwijl je met je slurf vijanden te lijf gaat, blokken sloopt en over grote gaten sprint. In de bubbelvorm kun je zwevende bubbels blazen waarmee je vijanden van een afstandje kunt vangen. In de boorvorm kun je stekelige of hardhoofdige vijanden heel eenvoudig uitschakelen. En uiteraard kun je er ook mee in de grond graven.

- Laat je niet kennen door vijanden: Je zult diverse nieuwe vijanden tegenkomen op je tocht door het Bloemenrijk. Hoppycats imiteren jou en springen wanneer jij dat doet. Melon Piranha Plants spuwen zaadjes uit hun bek. Condarts vliegen razendsnel op je af en vallen aan met hun spitse snavels. Maw-Maws verorberen alles wat in hun buurt komt. Er zijn een hoop nieuwe vijanden om te ontdekken.

- Badges gooien de boel flink op z’n kop: Tijdens je avontuur verdien je allerlei verschillende badges met elk een eigen speciale vaardigheid. In lokale multiplayer gebruikt de hele groep dezelfde badge. Dit zijn enkele van de beschikbare opties:
Verbeter je klautervaardigheden met de muurklimsprongbadge.
Geef jezelf een boost onder water met de dolfijnslagbadge.
Maak je klaar om hoog te springen met de oplaadsprongbadge.
Schiet midden in de lucht ranken en blijf aan muren plakken met de slingerschotbadge.
Om jezelf een extra uitdaging te geven kun je onzichtbaar worden voor vijanden (en jezelf) met de onzichtbaarheidsbadge.

- Meer fun met lokale multiplayer: Tot vier spelers kunnen lokaal samen spelen op hetzelfde Nintendo Switch-systeem. Als een speler in de lokale coöpstand wordt verslagen, zweeft het personage rond als ghost. Als een andere speler deze ghost op tijd weet te bereiken, komt diegene weer in actie en verliest de groep geen leven. Als iemand als Yoshi speelt, kunnen anderen op de rug springen en zo door het level navigeren.

- Onlinemogelijkheden: Als je online speelt, heb je de mogelijkheid om een kamer te maken om met vrienden samen te komen. In een gedeelde kamer kun je zien welke levels je vrienden aan het spelen zijn, kun je samen hetzelfde level spelen en kun je zelfs de meeste levels in een raceparcours veranderen.
Zelfs als je in je eentje speelt, kun je andere spelers van over de hele wereld in levels en op de wereldkaart zien als je online verbinding maakt. Zij verschijnen dan in real-time als ghosts. Ook dan kun je weer tot leven komen als je als ghost een andere speler aanraakt.
Bovendien kun je andere onlinespelers helpen door zelf een bord te plaatsen, zodat zij ook weer tot leven kunnen komen als ze een ghost zijn. De game laat zelfs zien hoeveel mensen jouw bord hebben gebruikt.
Toon meer Toon minder