Nintendo 3DS games, spelcomputers en accessoires

Nieuw binnen

Pas verschenen artikelen.

Toon alles

Best verkocht

De populairste artikelen van dit moment.

Toon alles

Tweedehands

Tweedehands, maar gewoon met 3 maanden garantie!

Toon alles

Nintendo 3DS | Nedgame

Wil jij een Nintendo 3DS (XL) kopen? Met de Nintendo 3DS stap je in een handomdraai de 3D-wereld binnen. Door de schuifknop kun je de 3d-effecten zelf beheren tijdens het gamen. Je zet het 3D-effect hiermee hoger, lager of helemaal uit. Daar heb je dus geen 3D-bril voor nodig!

De voordelen van de Nintendo 3DS
De 3DS heeft een ingebouwde bewegingssensor en gyroscoop die op de kantelingen en bewegingen van de Nintendo reageren. Wanneer jij de Nintendo 3DS op en neer of heen en weer beweegt dan reageert het spel hierop. De DS is verkrijgbaar in veel verschillende kleurencombinaties, zodat er voor iedereen een passende spelcomputer is. Houd je van samen spelen? Speel jouw favoriete spellen zoals Mario Kart, Pokemon of Super Smash Bros dan met jouw vrienden of familie in de multiplayerstand!

Nintendo 3DS XL
Ben je toe aan meer? Dan kun je het beste de Nintendo 3DS XL kopen. Deze spelcomputer heeft een scherm dat negentig procent groter is en hij heeft een langere batterijduur. Ideaal voor wie lang wil spelen op de 3DS XL. Daarnaast ondersteunt de 3DS XL amiibo, waardoor je jouw favoriete personages met een aanraking tot leven brengt. Amiibo zijn interactieve Nintendo figuren die je tijdens het spelen kunt scannen. Hierdoor ontdek je verrassende nieuwe spelonderdelen. Wil je jouw Nintendo personaliseren of naar jouw eigen voorkeuren stylen? Ga dan voor verwisselbare covers!

Games voor de Nintendo 3DS
Op de Nintendo 3DS kun je de meest uiteenlopende games spelen. Van actie, avontuur, simulatie tot sport : bij Nedgame vind je van alles. Ga je voor de populaire spellen van Mario en Luigi, Pokemon of speel jij het liefst Fire Emblem games op de 3DS?

Het is handig om te weten dat je alle 3DS games kunt spelen op de Nintendo 3SD, Nintendo 3DS XL en de Nintendo 2DS. De 3DS games kun je daarentegen niet spelen op de Nintendo DSi (XL) en de Nintendo DS (Lite). DS games kun je op alle consoles spelen.

Accessoires voor de Nintendo 3DS XL
Bescherming en hoezen, controllers, opladers, stickers en stylus pennen: jouw Nintendo 3DS is pas compleet met deze toffe accessoires. Bij Nedgame vind je de meest uiteenlopende extra’s voor jouw spelcomputer.