Algemene voorwaarden

Identiteit van de ondernemer


Nedgame B.V.
Hoofdvestiging:
Oude Ebbingestraat 68
9712 HM Groningen
KvK Groningen: 02058239
BTW nummer: NL 8180.82.288.B01
Nedgame heeft ook 8 winkelfilialen door heel Nederland. Bekijk hier alle filialen en openingstijden.

Betalingsmogelijkheden

U kunt uw bestellingen op Nedgame.nl betalen via iDeal, EntertainmentCard, Paypal, Afterpay vooruitbetaling per bank of met uw creditcard. Wij verzenden naar Nederland en België.

Ideal
Als u kiest voor een betaling met iDeal dan wordt de betaling verzorgd door Docdata Payments. Met iDeal kunt U veilig en snel online betalen via de beveiligde dienst internetbankieren van uw eigen bank. Momenteel ondersteunen nagenoeg alle banken Ideal; o.a. ABN Amro, Rabobank, ING Bank, SNS Bank, Fortis, ASN Bank, Triodos, Knab en Friesland Bank. iDeal betalingen komen meteen bij ons binnen zodat we uw order direct kunnen verwerken.

EntertainmentCard
Uw bestelling kan geheel of gedeeltelijk met EntertainmentCards worden voldaan. EntertainmentCard betalingen komen meteen bij ons binnen zodat we uw order zodat we uw order direct kunnen verwerken.

Paypal
Als u kiest voor een betaling met PayPal dan wordt de betaling verzorgd door Mollie Payments. Met PayPal kunt U veilig en snel online betalen. Voor het gebruik van Paypal rekenen wij 2,99 betaalkosten. PayPal betalingen komen meteen bij ons binnen zodat we uw order direct kunnen verwerken. Het maximale bedrag is 150 euro per order.

Credit Card
Als u kiest voor een betaling per credit card dan wordt de betaling verzorgd door Docdata Payments. Met uw VISA of Mastercard kunt U veilig en snel online betalen.
Voor het gebruik van Credit Card rekenen wij 2,99 betaalkosten, het maximale bedrag per betaling is 250 euro per order.

Klarna
Klarna voert voor Nedgame het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Voor het gebruik van Klarna rekenen wij 4,99 betaalkosten. Het maximale bedrag voor het gebruik van Klarna is 150 euro per order. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website. Alle Klarna zendingen worden verzonden met Track Trace code, de status van de Track Trace code is altijd leidend in de betaalverplichting aan Klarna.

Riverty
Riverty voert voor Nedgame het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Voor het gebruik van Riverty rekenen wij 4,99 betaalkosten. Het maximale bedrag voor het gebruik van Riverty is 150 euro per order. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website. Alle Riverty zendingen worden verzonden met Track Trace code, de status van de Track Trace code is altijd leidend in de betaalverplichting aan Riverty.

Vooruitbetaling per bank
Als u kiest voor betaling per bank dient u het totaalbedrag binnen 7 werkdagen aan ons over te maken. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een e-mail met daarin onze bankgegevens en het ordernummer dat u bij de overschrijving dient te vermelden. Uw bestelling wordt pas verzonden wanneer het complete orderbedrag op onze rekening is bijgeschreven. Houdt er rekening mee dat uw overschrijving vaak één dag nadat het geld van uw rekening is afgeschreven op onze bankrekening wordt bijgeschreven. Wij raden U dan ook aan om gebruik te maken van iDeal indien U hiertoe de mogelijkheid heeft, dit is meestal iets sneller.

Click & Collect
U kunt uw bestelling ook laten afleveren in één van onze winkels. Zodra uw bestelling geplaatst is worden de bestelde producten voor u in het filiaal apart gelegd en zo nodig bijbesteld. U ontvangt een e-mail en/of een SMS zodra één of meer door u bestelde artikelen voor u klaar liggen en deze in de winkel van uw keuze opgehaald kan worden. Click & Collect orders dienen vooraf online betaald te zijn via een van de bekende betaalmethodes. Let goed op de levertijden, deze kunnen soms afwijken van de normale 1 dag levertijd die geldt voor website orders. U kunt de winkelvoorraad direct controleren door het juiste filiaal te selecteren. Meestal kunt u als er sprake is van 1 dag levertijd binnen 30 minuten een afhaal sms / mail verwachten!

Verzending

Bestellingen geplaatst en betaald op werkdagen voor17:00 uur worden nog diezelfde dag verzonden. De levertijden die op onze website worden weergegeven zijn levertijden in werkdagen. Tijdens drukkere tijden kunnen levertijden afwijken, deze worden aangegeven bovenaan onze website. Nedgame streeft er naar bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, echter in een zeldzaam geval kan er een vertraging ontstaan (bijvoorbeeld het product is zoek of er is sprake van een voorraadverschil). Wij verzenden binnen Nederland en België. Verzending naar België kan soms enkele dagen langer in beslag nemen. Wij maken gebruik van DHL, normaal gesproken bezorgen ze de volgende dag, echter in een enkel geval kan er een vertraging ontstaan, helaas hebben wij hier geen invloed op. Gezien wij helaas geen invloed hebben op een eventuele vertraging bij DHL kunnen wij hier helaas geen compensaties voor aanbieden. DHL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag. Maandag worden enkel grotere pakketten bezorgd, geen briefpost. Zoekgeraakte zendingen veroorzaakt door foutief opgegeven adresgegevens kunnen wij helaas niet vergoeden, controleer dus altijd goed uw adresgegegevens. Alle zendingen worden verzonden met Track Trace code, de status van de Track Trace code is altijd leidend in de betaalverplichting.

* eventuele afwijkingen bij drukte worden altijd bovenaan de site weergegeven.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn € 3,49. Bestelt u echter voor € 45,- of meer dan komen de verzendkosten binnen Nederland te vervallen.

Verzendkosten buiten Nederland
Verzendkosten buiten Nederland, pakketpost (ongeacht het orderbedrag):

België (€ 6,99, gratis boven de 175 euro)

Garantie

Bij defecten aan een geleverd product hanteren wij de volgende garantietermijnen:
- 3 maanden garantie op alle tweedehands producten
- 12 maanden op nieuwe producten
- 24 maanden garantie op nieuwe spelconsoles (m.u.v. controllers)

De garantie op nieuwe software vervalt indien er zich krassen of vlekken op de CD/DVD/Blu-Ray bevinden. Tevens als de seal van een cd, cd-rom, dvd, game of softwareartikel is verbroken, kan het artikel niet geretourneerd worden.
Voor niet werkende registratie codes en DLC codes kunt u contact op te nemen met de betreffende uitgever.
Gebruiksschade en schade door ondeugdelijk gebruik (zoals waterschade, val- en stootschade, breukschade of schade door ruw gebruik) vallen niet onder de garantie. In geval van een defect wordt het desbetreffende product uitsluitend omgeruild tegen een zelfde product.
Heeft u een defect product dat binnen de garantie valt? U kunt eenvoudig het defect melden via het contactformulier. Op deze manier hebben wij direct uw gegevens en zenden wij z.s.m. de retourinstructies per mail naar u toe. Defecte producten kunt u altijd kostenloos aan ons retourneren. Wij proberen retouren altijd zo spoedig mogelijk af te handelen, de verwerkingstijd is gemiddeld 3-7 werkdagen na ontvangst.

Pre-orders

Op onze site is het mogelijk om een product te pre-orderen. U bent er dan van verzekerd dat u uw favoriete spel niet misloopt en zo snel mogelijk in huis heeft. Pre-orders worden één dag voor de release naar u verzonden. Een vereiste is dan wel dat uw betaling binnen de gestelde termijn voldaan is. Releasedata kunnen wijzigen, wij geven altijd de laatst bekende release datum weer op onze website. In een enkel geval kan een levering bij de vervoerder helaas vertraging oplopen, helaas hebben wij hier geen invloed op. Gezien wij helaas geen invloed hebben op een eventuele vertraging bij PostNL kunnen wij hier helaas geen compensaties voor aanbieden

Tweedehands artikelen

Nedgame is niet aansprakelijk voor eventuele gebruikte codes voor downloadable content, of gebruikte codes voor online play. Tevens kunnen wij niet garanderen dat elke tweedehands product nog de originele handleiding bevat. Indien u zeker wilt weten of de handleiding erbij zit kunt u altijd bellen of een email sturen via ons contactformulier. Wij kunnen het dan voor u controleren.

Ruilen en retourneren

Wanneer kan een product geruild worden?

- Bij een beschadiging ontstaan tijdens transport
- Bij een defect
- In geval van een foutieve levering
- U bent van gedachten veranderd (ongebruikt product)

Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Via internet bestelde artikelen mogen binnen 14 dagen na ontvangst geruild worden mits:

- Nieuwe games nog verzegeld (sealed) zijn.
- Nieuwe producten ongebruikt en onbeschadigd zijn.

Digitaal geleverde artikelen en/of codes kunnen niet geretourneerd worden.

Wilt u een product ruilen? U kunt eenvoudig het product aanmelden via ons contactformulier. U ontvangt dan z.s.m. de retour instructies per mail. Het product dient binnen 14 dagen na melding bij ons binnen te zijn.

Na ontvangst en controle van het product kunt u het bedrag direct weer besteden op onze site of laten uitkeren door uw bankgegevens in te vullen. Wij zullen vervolgens het orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terugstorten op uw bankrekening.

Adres voor retouren: (geen bezoekadres)

Nedgame B.V.
Laan van de Maagd 21
7324 BR Apeldoorn

Het retourneren van een pakket is voor eigen rekening, tenzij het een fout van Nedgame betreft. Ruilen kan ook met bon in een van onze 8 filialen.

LET OP: bij het kopen van import games dient u te beschikken over een import spelcomputer. Mocht u daarover twijfelen neem dan eerst contact met ons op. Geopende import games kunnen helaas niet geruild worden.

Productprijs

Zodra een koopovereenkomst is gesloten is de overeengekomen prijs bindend, soms kan een prijs vervolgens stijgen of dalen. Wij kunnen helaas naderhand geen prijzen aanpassen.

Wanneer u een artikel via onze website reserveert voor afhalen in 1 van onze winkels, dan is de prijs tijdens de werkelijke aankoop in de winkel (systeemprijs) de geldende prijs, deze kan hoger of juist lager uitvallen. Het is dus altijd raadzaam om uw reservering spoedig af te halen om prijsschommelingen zoveel mogelijk te voorkomen. U kunt altijd uw reservering in de winkel kosteloos annuleren mocht u niet akkoord gaan met de dan geldende systeemprijs.

Taal van verpakking en ingame taalopties

Al onze doosjes zijn minimaal Engels of Nederlands, hebben de doosjes een andere taal zoals Duits / Frans / Zweeds etc dan geven wij dat apart aan in de titel. Iedere game die wij verkopen (inclusief import games) bevatten minimaal een Engelse taaloptie. Niet alle games worden uitgebracht met een Nederlandse taaloptie, is dit belangrijk doe eerst zelf onderzoek naar de betreffende game. Voor een ander taal doosje dan verwacht of geen Nederlandse taaloptie bieden wij geen gratis retour aan, is het seal verwijderd dan nemen wij de game helaas niet retour.

Aanvullende voorwaarden internet bestellingen

Nedgame levert normaliter aan particulieren en is daarom niet verplicht bestellingen te leveren aan handelaren (bijvoorbeeld 10x dezelfde game). Heeft u twijfel neem dan contact met ons op. Omdat wij geen groothandel zijn kunnen wij helaas geen kortingen aanbieden. Bedrijfsmatige orders vallen hierdoor ook buiten externe affiliate (spaar)programma´s. Orders besteld door bedrijven vallen niet onder consumententenrecht, deze kunnen niet worden geretourneerd binnen 14 dagen.

Nedgame is niet verplicht bestellingen te leveren waarvan de prijs foutief is doorgegeven door een leverancier of een product waarvan de prijs door een fout verkeerd op de site is weergegeven. Nedgame is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in omschrijvingen of afbeeldingen van producten op de website.

Privacybeleid Nedgame B.V.

Deze paragraaf is voor het laatst aangepast op 8 september 2021.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Nedgame B.V. U dient zich ervan bewust te zijn dat Nedgame B.V. niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
Nedgame B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Nedgame B.V. of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Nedgame B.V. of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.
Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Nedgame B.V. of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Delen informatie met derden
Wij vinden uw privacy belangrijk. Voor de optimalisatie van onze diensten en voor marketingdoeleinden kan het echter nodig zijn om bepaalde persoonsgegevens te delen met derde partijen, zoals Google. Deze gegevens worden alleen gedeeld in overeenstemming met onze strikte privacy richtlijnen en wanneer dit noodzakelijk is voor het functioneren van onze diensten, of om onze marketinginspanningen te ondersteunen. Derde partijen met wie wij uw gegevens delen zijn ook gebonden aan privacywetgeving en mogen uw gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden dan overeengekomen. Wij zullen altijd transparant zijn over met welke derden wij uw gegevens delen en voor welke doeleinden. Voor meer informatie over hoe wij uw gegevens beschermen en gebruiken, verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en ““services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:
Nedgame B.V.
Laan van de Maagd 21
7324 BR APELDOORN
klantenservice@nedgame.nl