Algemene voorwaarden

Privacybepaling

Nedgame zal uw persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor het verwerken en verzenden van uw bestellingen. Uw gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden. iDeal en creditcard betalingen worden door Docdata Payments behandeld in een beveiligde omgeving, waardoor uw persoonlijke gegevens optimaal beschermd worden.

Identiteit van de ondernemer

Nedgame B.V.
Hoofdvestiging:
Oude Ebbingestraat 68
9712 HM Groningen
KvK Groningen: 02058239
BTW nummer: NL 8180.82.288.B01
Nedgame heeft ook 10 winkelfilialen door heel Nederland. Bekijk hier alle filialen en openingstijden.

Betalingsmogelijkheden

U kunt uw bestellingen op Nedgame.nl betalen via iDeal, EntertainmentCard, Paypal, Afterpay vooruitbetaling per bank of met uw creditcard. Wij verzenden naar alle EU landen.

Ideal
Als u kiest voor een betaling met iDeal dan wordt de betaling verzorgd door Docdata Payments. Met iDeal kunt U veilig en snel online betalen via de beveiligde dienst internetbankieren van uw eigen bank. Momenteel ondersteunen nagenoeg alle banken Ideal; o.a. ABN Amro, Rabobank, ING Bank, SNS Bank, Fortis, ASN Bank, Triodos, Knab en Friesland Bank. iDeal betalingen komen meteen bij ons binnen zodat we uw order direct kunnen verwerken.

EntertainmentCard
Uw bestelling kan geheel of gedeeltelijk met EntertainmentCards worden voldaan. EntertainmentCard betalingen komen meteen bij ons binnen zodat we uw order zodat we uw order direct kunnen verwerken.

Paypal
Als u kiest voor een betaling met PayPal dan wordt de betaling verzorgd door Docdata Payments. Met PayPal kunt U veilig en snel online betalen. Voor het gebruik van Paypal rekenen wij 0,99 betaalkosten. PayPal betalingen komen meteen bij ons binnen zodat we uw order direct kunnen verwerken.

Credit Card
Als u kiest voor een betaling per credit card dan wordt de betaling verzorgd door Docdata Payments. Met uw VISA of Mastercard kunt U veilig en snel online betalen.

AfterPay
AfterPay voert voor Nedgame het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Voor het gebruik van Afterpay rekenen wij 2,99 betaalkosten Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Alle Afterpay zendingen worden verzonden met Track Trace code, de status van de Track Trace code is altijd leidend in de betaalverplichting aan Afterpay.

Vooruitbetaling per bank
Als u kiest voor betaling per bank dient u het totaalbedrag binnen 7 werkdagen aan ons over te maken. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een e-mail met daarin onze bankgegevens en het ordernummer dat u bij de overschrijving dient te vermelden. Uw bestelling wordt pas verzonden wanneer het complete orderbedrag op onze rekening is bijgeschreven. Houdt er rekening mee dat uw overschrijving vaak één dag nadat het geld van uw rekening is afgeschreven op onze bankrekening wordt bijgeschreven. Wij raden U dan ook aan om gebruik te maken van iDeal indien U hiertoe de mogelijkheid heeft, dit is meestal iets sneller.

Contant in één van onze winkels
U kunt uw bestelling ook laten afleveren in één van onze winkels. Zodra uw bestelling geplaatst is worden de bestelde producten voor u in het filiaal apart gelegd en zo nodig bijbesteld. U ontvangt een e-mail en/of een SMS zodra één of meer door u bestelde artikelen voor u klaar liggen en deze in de winkel van uw keuze opgehaald kan worden. In onze winkels kunt u betalen met contant geld of PIN. Bovendien kunt u een interessante inruilkorting krijgen wanneer u spelcomputers, games of blu-rays inruilt. (legitimatie verplicht). Let goed op de levertijden, deze kunnen soms afwijken van de normale 1 dag levertijd die geldt voor website orders. U kunt de winkelvoorraad direct controleren door het juiste filiaal te selecteren. Meestal kunt u als er sprake is van 1 dag levertijd binnen 30 minuten een afhaal sms / mail verwachten!

Verzending

Bestellingen geplaatst en betaald op werkdagen voor 23:59 uur worden nog diezelfde dag verzonden. De levertijden die op onze website worden weergegeven zijn levertijden in werkdagen. Tijdens drukkere tijden kunnen levertijden afwijken, deze worden aangegeven bovenaan onze website. Nedgame streeft er naar bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, echter in een zeldzaam geval kan er een vertraging ontstaan (bijvoorbeeld het product is zoek of er is sprake van een voorraadverschil). Wij verzenden binnen Nederland en alle landen binnen de EU. Verzending naar België en andere landen kan soms enkele dagen langer in beslag nemen. Wij maken gebruik van PostNL, normaal gesproken bezorgen ze de volgende dag, echter in een enkel geval kan er een vertraging ontstaan, helaas hebben wij hier geen invloed op. PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag. Maandag worden enkel grotere pakketten bezorgd, geen briefpost. Zoekgeraakte zendingen veroorzaakt door foutief opgegeven adresgegevens kunnen wij helaas niet vergoeden, controleer dus altijd goed uw adresgegegevens. Alle zendingen worden verzonden met Track Trace code, de status van de Track Trace code is altijd leidend in de betaalverplichting.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn € 2,99. Bestelt u echter voor € 50,- of meer dan komen de verzendkosten binnen Nederland te vervallen.

Verzendkosten buiten Nederland
Verzendkosten buiten Nederland, pakketpost (ongeacht het orderbedrag):

België (€ 4,99),
Duitsland, Luxemburg (€ 12,99)
Denemarken, Frankrijk, Italie, Oostenrijk , Verenigd Koninkrijk, Zweden (€ 19,99),
Griekenland, Polen, Spanje, Hongarije, Finland, Tjechie, Slowakije, Slovenie (€ 24,99),
Roemenie, Litouwen, Letland, Bulgarije, Estland (€ 34,99)

Garantie

Bij defecten aan een geleverd product hanteren wij de volgende garantietermijnen:
- 3 maanden garantie op alle tweedehands producten
- 12 maanden op nieuwe producten
- 24 maanden garantie op nieuwe spelconsoles (m.u.v. controllers)

De garantie op nieuwe software vervalt indien er zich krassen of vlekken op de CD/DVD/Blu-Ray bevinden. Tevens als de seal van een cd, cd-rom, dvd, game of softwareartikel is verbroken, kan het artikel niet geretourneerd worden.
Voor niet werkende registratie codes en DLC codes kunt u contact op te nemen met de betreffende uitgever.
Gebruiksschade en schade door ondeugdelijk gebruik (zoals waterschade, val- en stootschade, breukschade of schade door ruw gebruik) vallen niet onder de garantie. In geval van een defect wordt het desbetreffende product uitsluitend omgeruild tegen een zelfde product.
Heeft u een defect product dat binnen de garantie valt? U kunt eenvoudig het defect melden via het contactformulier. Op deze manier hebben wij direct uw gegevens en zenden wij z.s.m. de retourinstructies per mail naar u toe. Defecte producten kunt u altijd kostenloos aan ons retourneren. Wij proberen retouren altijd zo spoedig mogelijk af te handelen, de verwerkingstijd is gemiddeld 3-7 werkdagen na ontvangst.

Pre-orders

Op onze site is het mogelijk om een product te pre-orderen. U bent er dan van verzekerd dat u uw favoriete spel niet misloopt en zo snel mogelijk in huis heeft. Pre-orders worden één dag voor de release naar u verzonden. Een vereiste is dan wel dat uw betaling voor de release datum binnen is. Releasedata kunnen wijzigen, wij geven altijd de laatst bekende release datum weer op onze website.

Tweedehands artikelen

Nedgame is niet aansprakelijk voor eventuele gebruikte codes voor downloadable content, of gebruikte codes voor online play. Tevens kunnen wij niet garanderen dat elke tweedehands product nog de originele handleiding bevat. Indien u zeker wilt weten of de handleiding erbij zit kunt u altijd bellen of een email sturen via ons contactformulier. Wij kunnen het dan voor u controleren.

Ruilen en retourneren

Wanneer kan een product geruild worden?

- Bij een beschadiging ontstaan tijdens transport
- Bij een defect
- In geval van een foutieve levering
- U bent van gedachten veranderd (ongebruikt product)

Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Via internet bestelde artikelen mogen binnen 14 dagen na ontvangst geruild worden mits:

- Nieuwe games nog verzegeld (sealed) zijn.
- Nieuwe producten ongebruikt en onbeschadigd zijn.

Digitaal geleverde artikelen en/of codes kunnen niet geretourneerd worden.

Wilt u een product ruilen? U kunt eenvoudig het product aanmelden via ons contactformulier. U ontvangt dan z.s.m. de retour instructies per mail. Het product dient binnen 14 dagen na melding bij ons binnen te zijn.

Na ontvangst en controle van het product kunt u het bedrag direct weer besteden op onze site of laten uitkeren door uw bankgegevens in te vullen. Wij zullen vervolgens het orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terugstorten op uw bankrekening.

Adres voor retouren: (geen bezoekadres)

Nedgame B.V.
Laan van de Maagd 21
7324 BR Apeldoorn

Het retourneren van een pakket is voor eigen rekening, tenzij het een fout van Nedgame betreft. Ruilen kan ook met bon in een van onze 12 filialen.

LET OP: bij het kopen van import games dient u te beschikken over een import spelcomputer. Mocht u daarover twijfelen neem dan eerst contact met ons op. Geopende import games kunnen helaas niet geruild worden.

Productprijs

Zodra een koopovereenkomst is gesloten is de overeengekomen prijs bindend, soms kan een prijs vervolgens stijgen of dalen. Wij kunnen helaas naderhand geen prijzen aanpassen.

Wanneer u een artikel via onze website reserveert voor afhalen in 1 van onze winkels, dan is de prijs tijdens de werkelijke aankoop in de winkel (systeemprijs) de geldende prijs, deze kan hoger of juist lager uitvallen. Het is dus altijd raadzaam om uw reservering spoedig af te halen om prijsschommelingen zoveel mogelijk te voorkomen. U kunt altijd uw reservering in de winkel kosteloos annuleren mocht u niet akkoord gaan met de dan geldende systeemprijs.

Aanvullende voorwaarden internet bestellingen

Nedgame levert enkel aan particulieren en is daarom niet verplicht bestellingen te leveren aan handelaren (bijvoorbeeld 10x dezelfde game). Heeft u twijfel neem dan contact met ons op. Omdat wij geen groothandel zijn kunnen wij helaas geen kortingen aanbieden. Orders besteld door bedrijven vallen niet onder consumententenrecht, deze kunnen niet worden geretourneerd binnen 14 dagen.

Nedgame is niet verplicht bestellingen te leveren waarvan de prijs foutief is doorgegeven door een leverancier of een product waarvan de prijs door een fout verkeerd op de site is weergegeven. Nedgame is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in omschrijvingen of afbeeldingen van producten op de website.

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99