Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology (Code in a Box)

Platform: PC GamingType: Games Code in a BoxGenre: Game CompilatiesLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Bethesda Thema: Fallout

Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology (Code in a Box)

Platform: PC Gaming
Nieuw
59,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PC GamingType: Games Code in a BoxGenre: Game CompilatiesLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Bethesda Thema: Fallout

Omschrijving

Ervaar de definitieve PC-collectie van de bekroonde Fallout®-serie. Fallout S.P.E.C.I.A.L Anthology bevat alle zeven door recensenten geprezen games en officiële add-ons in een premium verzamelset met: Fallout 76, Fallout 4: Game of the Year Edition, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition, Fallout Tactics, Fallout 2 en Fallout. Wordt geleverd in een exclusieve mini-nuke-opbergkoffer, compleet met hoorbaar bomgeluid.

INHOUD:

Fallout 76

Werk samen met andere spelers, of juist niet, om te overleven. Ervaar de grootste en meest dynamische wereld ooit gecreëerd in het Fallout-universum met grote gratis updates zoals The Pitt, Wastelanders, Steel Reign en Steel Dawn, die de game hebben laten groeien en evolueren met rijke verhaalinhoud, strijdende facties en keuzes met daaraan verbonden consequenties. Speel alleen of samen met anderen en verken, voer missies uit, bouw en overwin de grootste gevaren van het Wasteland.

Fallout 4: Game of the Year Edition

Je bent de enige overlevende van Vault 111 en betreedt een wereld die verwoest is door een nucleaire oorlog. Elke seconde is een gevecht om in leven te blijven en elke keuze is aan jou. Alleen jij kunt het Wasteland herbouwen en het lot ervan bepalen. Welkom thuis.

Fallout 3: Game of the Year Edition

Het is meer dan 200 jaar na de kernoorlog. Creëer elk personage dat je wilt en verken de open woestenij van Washington D.C. op jouw manier. Elke minuut is een gevecht om in leven te blijven als je Super Mutants, Ghouls, Raiders en andere gevaren van het Wasteland tegenkomt. Naast het door recensenten geprezen Fallout 3 bevat de Game of the Year Edition officiële add-ons: The Pitt, Operation: Anchorage, Broken Steel, Point Lookout en Mothership Zeta.

Fallout New Vegas: Ultimate Edition

Vecht je een weg door het bloedhete Mojave Wasteland naar de met neonlicht overspoelde Vegas Strip. Onderweg maak je kennis met een kleurrijke cast personages, facties, gemuteerde wezens en nog veel meer. De Fallout New Vegas: Ultimate Edition word compleet geleverd met alle add-ons: Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road, Courier's Stash en Gun Runners Arsenal.

Fallout Tactics

In deze duistere tijden is de Brotherhood of Steel het enige wat tussen het aangewakkerde vuur van de beschaving en het nucleaire Wasteland staat. Pak de wapens op, sta schouder aan schouder met je broeders en bescherm de zwakken, of ze dat nu leuk vinden of niet. Je teamgenoten zijn je dierbaarder dan je naaste familie en voor wie overleeft zal er eer, respect en oorlogsbuit zijn.

Fallout 2


Het is alweer vele jaren geleden dat je voorouders door de woestenij liepen. Terwijl je zoekt naar de Garden of Eden Creation Kit om je primitieve dorpje te redden, krijg je onderweg te maken met verlammende straling, megalomane mutanten en een eindeloze stroom aan leugens, bedrog en verraad. Je begint je af te vragen of er überhaupt iemand baat heeft bij deze dappere, nieuwe wereld.

Fallout

Na 80 jaar een idyllisch leven geleid te hebben in de Vault, functioneert de vitale waterchip van Vault 13 niet meer. Je wordt door de Overseer gekozen om het Wasteland in te trekken en je mede Vault Dwellers te redden. Zoek een nieuwe microchip en breng deze terug voordat het water op is.
Toon meer Toon minder