PlayStation 4 games, spelcomputers en accessoires

Nieuw binnen

Pas verschenen artikelen.

Toon alles

Best verkocht

De populairste artikelen van dit moment.

Toon alles

Pre-orders

Reserveer en ontvang op release!

Toon alles

Tweedehands

Tweedehands, maar gewoon met 3 maanden garantie!

Toon alles

Playstation 4 kopen | Nedgame

Ben jij van plan om een nieuwe Sony Playstation 4 Console te kopen? Lees verder voor alle informatie, over beschikbare games en voordelen van de Playstation 4.

Playstation 4 console
De Sony Playstation 4 is de poort naar talloze onvergetelijke, spannende en unieke game werelden. De enorm hechte online game-community op de PS4 draagt hieraan bij. Gamen krijgt door dit sociale aspect een nieuwe dimensie.

Het grootste voordeel van de Playstation 4 ten opzichte van andere consoles, is dat deze een DDR5 RAM-geheugen heeft. Simpel gezegd, maakt dit de console sneller en de graphics beter. De Playstation 4 biedt single- en multiplayer uitdagingen en sociale ervaringen die iedere game tot grote hoogtes stuwen. Met de PS4 en PlayStation Plus abonnements service speel je online met je vrienden over de hele wereld. Via PS Plus heb je toegang tot de online multiplayer games. En door de snelheid, hogere resolutie en ronduit fantastische gebruikerservaring op de PS4 is deze console een aanrader voor iedere gamer.

Met de Playstation 4 kun je zowel single- als multiplayer uitdagingen aangaan. Abonneer je op Playstation Plus om online te spelen met vrienden van over de hele wereld. Via PS Plus heb je toegang tot de online multiplayer levels van de grootste games. Door de hoge snelheid en resolutie beleef je een fantastische gebruikerservaring.

Playstation 4 Pro
De PS4 Pro, de nieuwere versie van de twee consoles, is de premium console van Sony. Het speelt games in een hogere resolutie (4K) en vaak in High Dynamic Range (HDR). De Playstation 4 Pro is iets hoger in prijs, maar daar krijg je wel betere hardware en prestaties voor terug.

Kies je dan voor een PS4 of PS4 Pro? Op beide modellen kun je dezelfde games spelen, wordt dezelfde randapparatuur gebruikt en heb je toegang tot dezelfde Playstation Store. Ligt jouw voorkeur bij een 4K beeldkwaliteit, dan kies je voor de PS4 Pro. In andere gevallen is een Playstation 4 een hele goede keuze.

Playstation 4 en Playstation 4 Pro
De PS4 is een hoogvlieger tussen de concurrerende game consoles. Het aanbod van vernieuwde indie games en AAA game reeksen maakt de console een favoriet. Voorbeelden van het huidige aanbod zijn: Crash Team Racing - Nitro Fueled, Marvel's Spider-Man, Minecraft, Battlefield V en Wolfenstein: Youngblood. Of je nu op de originele PS4 of de meer geavanceerde PS4 Pro speelt, je hebt een uitzonderlijk groot aanbod van de beste exclusieve (Horizon Zero Dawn, God of War) en niet exclusieve PS4-games.

Playstation 4 en Playstation 4 Pro accessoires
Vergroot jouw game beleving met de beste PS4 accessoires zoals bijvoorbeeld controllers en headsets. Bekijk ons volledige aanbod van PS4 Accessoires.