Hogwarts Legacy

Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Warner BrosThema: Harry Potter

Hogwarts Legacy

Platform: PlayStation 5
Pre-Order
€ 74,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release: 2022
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Warner BrosThema: Harry Potter

Omschrijving

Let op: deze prijs is een indicatie, naarmate er meer bekend wordt over deze release kan de prijs worden aangepast. De officiële prijs is nog niet bekend, mocht de prijs zakken dan ontvangt u het verschil retour. Mocht de prijs stijgen dan kunt u het bedrag bijbetalen via uw account.

Hogwarts Legacy geeft je de mogelijkheid om je eigen verhaal te maken in de Wizarding World dankzij unieke RPG-gameplay!

Beleef een rijke, krachtige wereld vol magie en actie. Ga op in een gedetailleerd, mysterieus verhaal dat zowel fans als gamers zal aanspreken en een authentieke beleving in de Wizarding World waaraan zowel fans van Harry Potter als RPG-fans plezier zullen beleven.

Laat je onderdompelen in een verhaal vol met gelaagde personages en magie. Evolueer in dit spannende verhaal door je magische vaardigheden uit te breiden door spreuken te leren, drankjes te brouwen en fantastische wezens te temmen. Naarmate het verhaal vordert, ontdek je een enorme wereld vol gevaren die zijn verbonden aan het allang vergeten verleden van de Wizarding World, en aan een zeldzame vaardigheid die alleen zij bezitten.

De reis in de open wereld voert je van Zweinstein naar nieuwe en bekende locaties in de Wizarding World, waaronder het Verboden Bos en het dorpje Zweinsveld!
Toon meer Toon minder