Online inruilen en verkopen

Bent u uitgekeken op uw oude games? Vanaf nu kunt u deze ook eenvoudig online inruilen of verkopen per post!

Op dit moment nemen we games aan voor alle systemen (m.u.v. PC) en blu-rays.

Hoe werkt het?

Vul eenvoudig de barcodes van uw games en blu-rays in, deze staan achterop de doosjes. Alle aangeboden artikelen dienen altijd onbeschadigd, origineel en compleet te zijn. De verpakking (indien van toepassing) moet minimaal zijn voorzien van Nederlandse of Engelse tekst. Vervolgens ontvangt u een offerte per email. Gaat u akkoord met de prijzen? Dan stuurt u de artikelen binnen Nederland gratis naar ons op. Zodra de artikelen bij ons zijn aangekomen en gecontroleerd, kunt u de inruilwaarde direct weer besteden op onze website, indien gekozen voor kontante uitbetalingen dan maken wij dit binnen 5 werkdagen over naar uw bankrekening.

LET OP: het verkregen inruil tegoed is te besteden op onze website en niet in onze winkels. De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze service is 18 jaar. Aangeboden producten dienen altijd persoonlijk eigendom te zijn.

Voeg hierna de aangeboden producten toe. Om fouten te voorkomen raden wij u aan om te zoeken op barcode, deze vindt u doorgaans op de achterzijde van de cover. Wanneer uw artikel geen barcode heeft kunt u ook zoeken op naam.

Tips:

- Zet altijd al uw artikelen op 1 offerte, bij een te laag totaalbedrag kunnen wij de offerte afkeuren.
- Probeer zoveel mogelijk artikelen ineens aan te bieden.
- U kunt altijd naderhand een aanbod van een artikel weigeren en de overige artikelen wel accepteren.
- Controleer altijd of de artikelen compleet en onbeschadigd zijn.