Dragon's Dogma 2

Platform: Xbox Series XType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Capcom

Dragon's Dogma 2

Platform: Xbox Series X
Nieuw
  64,99 
58,-
Prijsverlaging!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Xbox Series XType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Capcom

Omschrijving

Dragon's Dogma™ 2 is de langverwachte actie-RPG opvolger van de cult-klassieker Dragon's Dogma™ uit 2012.

Dragon's Dogma 2 biedt een rijk gedetailleerde en diep verkenbare fantasiewereld die is gemaakt met behulp van meeslepende fysica, AI van personages en de nieuwste graphics van Capcom's RE ENGINE.

Deze singleplayer verhalende actie-RPG daagt spelers uit om hun creativiteit en nieuwsgierigheid te gebruiken om hun eigen ervaring vorm te geven. Of het nu gaat om de roeping van je Arisen, de pionnen die je kiest voor je groep of je benadering van veelzijdige spelsituaties, de wereld van Dragon's Dogma 2 draait om keuzes. Zowel je groep pionnen als je vijanden reageren dynamisch op je acties op het slagveld, of je je nu vastklampt aan de ruggen van monsters of ze van een afstand probeert uit te schakelen.

Met je roeping kies je je eigen speelstijl en bepaal je of je zwaarden, bogen of krachtige magie gebruikt om je vijanden te verslaan.

Een groots avontuur
- Dragon's Dogma 2 begint in een ondergrondse gevangenis, waar de stem van de Draak weerklinkt in de mist van verloren herinneringen. Het hart van de Arisen werd door de Draak afgenomen, waardoor je op het pad wordt gezet om dit symbool van de ondergang van de wereld te verslaan terwijl hij op enorme vleugels door de lucht zweeft en vlammen uitademt die alles op zijn pad verschroeien. De toekomst van de Arisen is gehuld in mysterie. Welke uitdagingen en triomfen wachten op het pad naar hun bestemming?

Samenwerking voor één speler
- Maximaal drie mysterieuze buitenwereldse wezens, bekend als Pawns, vergezellen de Arisen tijdens hun reis. Pawns creëren het gevoel van een coöperatieve spelervaring door unieke eigenschappen, vaardigheden en kennis te bieden die ze hebben opgedaan tijdens hun ervaringen met andere Arisen.

Gemaakt met RE ENGINE
- Capcoms geavanceerde RE ENGINE produceert levendig gedetailleerde, high-fidelity graphics in combinatie met meeslepende physics en complexe en reactieve character AI om een omgeving te creëren waarin beslissingen, en de gevolgen ervan, tot leven komen.
Toon meer Toon minder