The Legend of Zelda Echoes of Wisdom + Keychain

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: NintendoThema: The Legend of Zelda

The Legend of Zelda Echoes of Wisdom + Keychain

Platform: Nintendo Switch
Pre-Order
59,99
Pre-orders binnen NL gratis verzonden!
Release: 26-09-2024
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: NintendoThema: The Legend of Zelda

Omschrijving

Red het koninkrijk Hyrule – deze keer met de wijsheid van prinses Zelda – in The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom voor de Nintendo Switch.
De inwoners van Hyrule zijn verdwenen door vreemde scheuren die overal zijn verschenen, en omdat ook een bepaalde krijger nergens te bekennen is, is het nu aan prinses Zelda om haar koninkrijk te redden.

Werk samen met de mysterieuze Tri en gebruik de kracht van Tri's staf om te leren hoe je echo's – imitaties van dingen die je om je heen vindt – kunt maken. Je kunt deze zogenaamde echo's vervolgens inzetten hoe je maar wilt om puzzels op te lossen en vijanden te vellen.

Maak echo's zoals waterblokken om hoger gelegen plekken te bereiken, maak bruggen van oude bedden, gooi stenen naar vijanden of ontdek jouw eigen creatieve combinatie van echo's om de klus op jouw manier te klaren. Je kunt zelfs echo's maken van monsters, die dan met jou meevechten!
Toon meer Toon minder

Pre-order nu en ontvang Bonus - The Legend of Zelda Echoes of Wisdom Keychain gratis als bonus

Bonus - The Legend of Zelda Echoes of Wisdom Keychain