Ace Attorney Investigations Collection

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: AdventureLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: CapcomRegio: USA
Dit is een import game

Ace Attorney Investigations Collection

Platform: Nintendo Switch
Pre-Order
54,99
Pre-orders binnen NL gratis verzonden!
Release: 30-09-2024
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: AdventureLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: CapcomRegio: USA
Dit is een import game

Omschrijving

Ervaar beide Ace Attorney Investigation-games in één prachtige collectie! Stap in de schoenen van Miles Edgeworth, die fantastische openbaar aanklager uit de Ace Attorney-games!

Laat de rechtszaal achter je en loop met Edgeworth door de plaats delict, verzamel bewijsstukken en aanwijzingen, en praat met betrokkenen. Gebruik je gezonde verstand en wat je ontdekt om ingewikkelde, intrigerende zaken op te lossen met logica en deductie.

- Beide games zijn nu volledig in HD, inclusief gloednieuwe designs voor de chibi-personages. Er is ook een klassieke pixelart-stijl beschikbaar voor een meer retro vibe!

- Er zijn verbeteringen voor speelgemak toegevoegd, zoals Chapter Select, waardoor het heel makkelijk wordt om je favoriete stukken opnieuw te spelen!

- Autoplay en Story-modus zijn ook aan de game toegevoegd. Met Autoplay worden de dialogen voor je afgespeeld en in de Story-modus worden zelfs de moeilijkste puzzels voor je opgelost... perfect voor als je lekker achterover wil leunen en van een goed mysterie wil genieten!
*Je kunt op elk moment de Story-modus in en uitschakelen.

- Er is ook een Gallery toegevoegd boordevol leuk bonusmateriaal! Bekijk illustraties uit de game, animaties en ontwerpschetsen van personages en nog veel meer! Luister naar de achtergrondmuziek van elke game of geniet van de prachtige orkestrale stukken!
Toon meer Toon minder