Yu-Gi-Oh! TCG Speed Duel GX - Duelists of Shadows Box Set

-17%
Platform: Trading Card GamesType: Trading CardsGenre: Trading CardsUitgever: KonamiThema: Yu-Gi-Oh!

Yu-Gi-Oh! TCG Speed Duel GX - Duelists of Shadows Box Set

Nieuw
  29,99 
25,-
Prijsverlaging!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Trading Card GamesType: Trading CardsGenre: Trading CardsUitgever: KonamiThema: Yu-Gi-Oh!

Omschrijving

De Shadow Riders zijn neergedaald in Speed ​​Duel en hebben hun krachten gebundeld met andere kwaadaardige personages uit de Yu-Gi-Oh! GX-animatieserie om chaos te veroorzaken en de machtige Sacred Beasts los te laten. Deze boxset is ontworpen om maximaal 8 spelers in hun eigen dynamische gameplay-ervaring te laten springen met 8 vooraf samengestelde decks samen met een selectie van andere kaarten die kunnen worden gebruikt om ze aan te passen. Welke Duelists of the Shadows ga jij aanvoeren? Hier is een voorproefje van de lijst!

8 Pre-Constructed Decks op basis van deze karakters!

- De Supreme King! De Supreme King, een koelhartige Duelist die zich verschuilt achter een bekend gezicht, decimeert zijn vijanden met zijn "Evil HERO" Deck! Dit deck gebruikt de kracht van Dark Fusion to Fusion Summon in plaats van de standaard Polymerization.
- Camula de vampier! De tweede Shadow Rider die het opneemt tegen de verdedigers van de Spirit Keys, Camula versloeg zowel Dr. Crowler als Zane Truesdale met haar "Vampire" Deck. Vampieren zuigen de LP van je tegenstander en de inhoud van hun deck weg terwijl ze keer op keer weer tot leven komen!
- De schaduwduellist, Titan! Hoewel hij later de 6e Shadow Rider zou worden, kwelde Titan Jaden in zijn vroege dagen op Duel Academy in opdracht van Dr. Crowler. Titan's Chess Archfiend Deck is krachtig en onvoorspelbaar - houd een zeszijdige dobbelsteen bij de hand als je ermee speelt!
- Tania de Amazone-krijger! Ze was de derde Shadow Rider die Duel Academy aanviel en handelde snel met Bastion af met haar "Amazoness"-deck. De "Amazoness" -strategie richt zich op totale aanvallen, waarbij golven van monsters over de tegenstander heen crashen. Geen enkel monster kan hun meedogenloze achtervolging voor altijd weerstaan.
- Amnael de alchemist, de 7e en laatste schaduwrijder! Verban je kaarten uit het duel om de aanvalskracht van je baasmonster, Golden Homunculus, te vergroten!
- Nightshroud, de boosaardige kracht die Atticus Rhodes bezit! De aanvallen van zijn Dragon Deck zijn meedogenloos, vooral als Red-Eyes Darkness Dragon het podium betreedt.
- Adrian Gecko, een duellist van East Academy die samenzweerde om de kracht van Yubel voor zichzelf op te eisen! Zijn Cloudian Deck verduistert het veld met zijn misttellers.
- Kagemaru, het ware brein achter de Shadow Riders! Claim de kracht van de Sacred Beasts voor jezelf en vernietig je rivalen!

Elke Speed ​​Duel GX: Duelists of Shadows Box bevat in totaal 228 kaarten, allemaal bruikbaar in Speed ​​Duel:

- 200 Commons
- 20 vaardigheidskaarten
- 8 (van 24) geheime zeldzame kaarten
- 3 van de 8 Secret Rares in elke doos zijn de 3 Sacred Beasts: Uria, Lord of Searing Flames, Hamon, Lord of Striking Thunder, en Raviel, Lord of Phantasms.
Toon meer Toon minder