Animal Crossing New Horizons - Official Complete Guide Collector's Edition

Platform: Strategy GuidesType: BoekenGenre: Strategy GuideUitgever: FuturePressThema: Animal Crossing
Dit artikel is een boek, geen game.

Animal Crossing New Horizons - Official Complete Guide Collector's Edition

Platform: Strategy Guides
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
E-mail alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Strategy GuidesType: BoekenGenre: Strategy GuideUitgever: FuturePressThema: Animal Crossing
Dit artikel is een boek, geen game.

Omschrijving

Gloednieuw en 100% compleet, dit is de ultieme metgezel voor verzamelaars voor Animal Crossing: New Horizons!

Of je je nu net hebt aangemeld voor je eerste vakantiepakket op het eiland of al een ervaren eilandontwerper bent, niets helpt je om je op deze manier te organiseren en het leven op het eiland bij te houden. Future Press presenteert een complete encyclopedie van alles wat er te doen, zien, knutselen en verzamelen is op (en buiten) je eiland. Dit enorme, ultra-premium boek met harde kaft barst van de informatie verspreid over 688 rijkelijk ontworpen pagina's - het is echt het ultieme naslagwerk voor iedereen die erop staat alles te hebben.

Je beste eilandleven
Wat je ook wilt bereiken tijdens je vakantie op het eiland, dit boek maakt de zaken eenvoudig. Boordevol tips, uitleg en leuke diagrammen, elk aspect van het spel wordt prachtig gepresenteerd. Of je nu alles wilt weten over de eilandbewoners, faciliteiten, bezoekers en evenementen, wilt leren hoe je snel rijk kunt worden, of gewoon de fijnere details van het eilandleven in je op wilt nemen, je kunt er achterover leunen en er alles over lezen.

Gelukkig Thuis Paradijs
Als u uw klanten wilt verrassen en de beste vakantiehuisontwerper wilt zijn die Paradise Planning ooit heeft gezien, hoeft u niet verder te zoeken: wij bieden u alle on-the-job training die u nodig heeft. Je ontmoet het team, leert klanten zoeken, zoekt naar ideale locaties en perfectioneert je vaardigheden als huisontwerper.

Voor de echte verzamelaar
Voor het eerst wordt elk afzonderlijk item dat beschikbaar is in het spel gecatalogiseerd - het is allemaal hier in één definitieve en volledige, volledig controleerbare lijst. Het boek bevat alles wat je kunt kopen, ontdekken of verzamelen van update 2.0, de Happy Home Paradise DLC en alle seizoensgebonden evenementen, met alle details over varianten en aanpassingsmogelijkheden!

eiland make-overs
Voor degenen die echt de grenzen van het ontwerpen van eilanden willen verleggen, hebben we een heel hoofdstuk aan het onderwerp gewijd! Hierin vind je een absolute schat aan tips, trucs en tutorials om je ontwerpspel te verbeteren. Volg mee met onze voorbeeldconstructies, of geniet gewoon van alle inspirerende ideeën om het eiland van je dromen te helpen bouwen.
Toon meer Toon minder