WWI Tannenberg: Eastern Front

Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: ShooterLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Mindscape

WWI Tannenberg: Eastern Front

Platform: PlayStation 5
Nieuw
  24,99 
18,-
Aanbieding!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: ShooterLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Mindscape

Omschrijving

Tannenberg brengt de enorme veldslagen van het oostfront in WO 1 tot leven met 40 spelers die vechten om controle over de belangrijkste sectoren van het slagveld, elk met een duidelijk strategisch voordeel. Oorlogvoering tussen het Russische rijk, Duitsland en hun bondgenoten biedt een nieuwe ervaring voor zowel first person shooter-spelers als geschiedenisliefhebbers.
Er zijn zeven squadrons, meer dan 50 wapens, negen grote kaarten die spelers tactische vrijheid geven, en een spelmodus voor 40 spelers met volledige AI-botondersteuning, zodat je op elk moment epische gevechten kunt ervaren! Alles is opnieuw gemaakt met dezelfde aandacht voor detail als in Verdun, de eerste inzending in de WW1 Game Series.

Dit historische spel speelt zich af tussen de meren, bossen, bergen en besneeuwde vlaktes van het oostfront - het werd geïnspireerd door de slag om Tannenberg in 1914, een van de meest iconische omsingelingsgevechten in de geschiedenis. Spelers zullen in staat zijn om een ​​reeks authentiek gemodelleerde uitrusting onder de knie te krijgen die naar het veld is gebracht door Russische Frontovik- en Kozakken-squadrons, Letse Riflemen, de Roumaniërs, of zich bij de Centrale Mogendheden voegen om te dienen in een Oostenrijks-Hongaarse K.u.K. squadron, Duitse Infanterie of de Bulgaren.
Toon meer Toon minder