The Last Spell

Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: The Arcade Crew

The Last Spell

Platform: PlayStation 5
Nieuw
39,99
Nog slechts 1 op voorraad!
Verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: The Arcade Crew

Omschrijving

EN TOEN WAS ER DE APOCALYPS...

In een wanhopige poging om een einde te maken aan alle oorlogen die de wereld al tientallen jaren teisterden, ontketenden de magiërs het Cataclysme. Massieve ballen pure magie vernietigden bijna alles. Overal kwam er een vreemde paarse mist op en 's nachts verschenen er hordes bloeddorstige mutanten.

Onze enige hoop is nu om alle magie uit deze vervloekte wereld te verbannen met de laatste spreuk. Hiervoor moet je enkele dagen ononderbroken bezweringen uitspreken. Enkele uitgeputte helden proberen de vervloekte magiërs te beschermen.

The Last Spell is een tactische RPG met roguelite-elementen waarin je een stad moet verdedigen tegen hordes dodelijke vijanden.

Overdag bereid je je helden voor, kies je zorgvuldig hoe je je standplaats herbouwt en positioneer je je verdediging. Gedurende de nacht roei je alle monsters uit die op je muren afkomen met een groot scala aan wapens en skills. Vervolgens is het genezen, levelen en herhalen tot het magische zegel is verbroken.

FEATURES

Tactische turn-based RPG:

- Het hele RPG-pakket: een overvloed aan stats, skills, bonussen, eigenschappen… en meer.
- Talloze items: harnassen, wapens, voorwerpen en drankjes... Elk met stats en skills, evenals optionele willekeurige modifiers. Elk wapen heeft zijn eigen eigenschappen en speelstijl!
- Creëer je eigen klassen: upgrade je helden met stat-bonussen en extraatjes, en rust ze uit met wat je maar wil. Wil je een rogue/magiër met een glaskanon maken die met een wapen vecht? Ga je gang!
- Beheer je groep helden: ze zijn sterk, maar ze zijn met weinig en hebben beperkt toegang tot middelen. Genezing en mana zijn schaars, dus probeer een goede balans te vinden.

Hordes van het kwaad:

- Denk na en pas je aan: met een handjevol geharde helden moet je het opnemen tegen golven dodelijke vijanden. Vind goede posities en plan je acties: grote AOE-aanvallen, crowd control, buffs, gif... Elk actiepunt telt voor nog een dag overleven.
- Vijanden hebben sterke en zwakke punten die je intelligentie uittesten. En omdat moeilijk niet genoeg voor ons is, moet je je schrap zetten voor de angstaanjagende elites!
- Elke map eindigt met epische gevechten tegen unieke breinbrekende eindbazen.

Bescherm je standplaats:

- Herbouw de stad om je te helpen tussen de gevechten door. Word genezen, smeed nieuwe magische wapens, krijg nieuwe helden. Ga slim om met de middelen, commandant!
- Bouw je verdediging op: muren, vallen, torens, katapulten… elk beetje hulp is welkom.
- Bescherm koste wat kost de magische cirkel! Als je die verliest, is de mensheid gedoemd.
- 5 standplaatsen om te beschermen, elk met hun eigen situatie en uitdagingen waardoor je je strategie moet aanpassen om het Grote Kwaad te verslaan.

Roguelite-elementen:

- De game is bedoeld om moeilijk te zijn. Je zult falen... en vaak. Maar elke keer word je harder, beter, sneller en sterker!
- Automatisch gegenereerde golven vijanden, personages, wapens en een heleboel vrij te spelen items houden je bezig totdat de wereld echt instort.
- Pas elke run aan dankzij voortekenen: een beperkt aantal bonussen die je kunt kiezen voor de komende run. Heb je liever meer actiepunten, meer personages, een sterkere verdediging of betere loot? Experimenteer om je favoriete vernietigingsstrategie te vinden.
- Pas de moeilijkheidsgraad naar wens aan, met 6 apocalyps-levels voor zelfs de meest doorgedraaide hardcore spelers.
Toon meer Toon minder