Stellar Blade + Pre-Order DLC

Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Shift Up

Stellar Blade + Pre-Order DLC

Platform: PlayStation 5
Pre-Order
74,99
Pre-orders binnen NL gratis verzonden!
Release: 26-04-2024
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Shift Up

Omschrijving

Voorkom het uitsterven van de mensheid in een adembenemend verhaal vol actie en avontuur.

De mensheid staat op de rand van de afgrond en alleen vlijmscherpe actie kan haar van de ondergang redden. De aarde is verwoest door krachtige, kwaadwaardige wezens. De mensheid is gedecimeerd en de overlevenden zijn gevlucht naar een kolonie in de ruimte.

Paratrooper Eve reist van de kolonie naar de troosteloze overblijfselen van onze planeet met één missie: ze moet de aarde heroveren op de NA:tives, de wezens die verantwoordelijk zijn voor de totale vernietiging ervan. Alleen zo kan de toekomst van de mensheid worden veiliggesteld.

Eve gaat het gevecht aan met de NA:tives en verkent de overblijfselen van de menselijke beschaving in een poging het mysterieuze verleden te ontrafelen. Al snel komt ze erachter dat haar missie allesbehalve makkelijk zal zijn. Uiteindelijk blijkt niets te zijn wat het lijkt...

Adembenemende actie op het scherpst van de snede
Stort je in verbluffend snelle gevechtsactie en hak je een weg door de ruïnes van de maatschappij. Neem het op tegen vijanden in epische eindgevechten die het uiterste vergen van je vechtskills en strategische vaardigheden.

Maak gebruik van sierlijke en dodelijke combo's, ontgrendel nieuwe vechttechnieken en kies de vaardigheden die het beste passen bij jouw speelstijl. Om kans te maken tegen bazen die steeds sterker worden, moet je de wapens van Eve blijven upgraden.

Een ongelofelijk visueel avontuur
Ervaar een spectaculair vormgegeven postapocalyptische wereld waarin pracht en horror naadloos in elkaar overvloeien.

Verken wonderbaarlijke omgevingen die zijn geïnspireerd op populaire sciencefiction. Kim Hyung Tae, de gerenommeerde Koreaanse illustrator en director van de gamestudio Shift Up, maakt op magistrale wijze gebruik van de grafische kracht van PlayStation®5 om zijn personages en creaties tot leven te wekken.

Een meeslepend en onvergetelijk avontuur
Ervaar een aangrijpend verhaal met diepe thema's, duister mysteries en verrassende ontknopingen. De snelle actie geeft je geen moment rust en verplicht je om intuïtief knopen door te hakken die bepalend zijn voor het verloop van het verhaal.

Eve heeft een onwrikbaar vertrouwen in haar missie. Terwijl ze vijanden genadeloos verslaat met haar immense krachten, vormt ze hechte vriendschappen met diegenen die aan haar zijde vechten. Maar uiteindelijk vraagt ook zij zich af wat het nu eigenlijk betekent om een mens te zijn.
Toon meer Toon minder

Pre-order nu en ontvang gratis DLC:


Pre-Order DLC