Shadow Warrior 3 Definitive Edition

Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: ShooterLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Devolver Digital

Shadow Warrior 3 Definitive Edition

Platform: PlayStation 5
Nieuw
  39,99 
18,-
Aanbieding!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: ShooterLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Devolver Digital

Omschrijving

Geniet van de Definitive Edition van Shadow Warrior 3, een extreem gewelddadige mix van supersnelle vuurgevechten, vlijmscherpe contactgevechten en spectaculaire vrije bewegingen door een mythisch Japans rijk. Beproef je vaardigheden in Survival Mode, New Game Plus en Hardcore Mode, en PAS OP VOOR DE DRAAK!

De gevallen bedrijfsshogun Lo Wang en zijn voormalige aartsvijand Orochi Zilla keren terug in Shadow Warrior 3, de nieuwste editie van de extreem bloederige en gevatte FPS-serie. Onderneem een onmogelijke missie om een oude draak die Lo Wang onbewust losliet uit zijn eeuwige gevangenis opnieuw te vangen. Baan je een weg door een gefragmenteerd land, bezaaid met demonen die een dynamisch arsenaal aan zwaarden en kogels hanteren.

NIEUWE ONDERDELEN, waaronder NEW GAME PLUS, met extra uitdagingen, wapenskins en beloningen; SURVIVAL MODE, waardoor je je vaardigheden op de proef kunt stellen tegen aanvalsgolven, een nieuwe HERO MODE-variant voor een nog grotere uitdaging; CHAPTER SELECT voor snelle herspeelbaarheid; en tot slot HARDCORE DIFFICULTY - de meest intense en afmattende versie van Shadow Warrior tot nu toe!

Ga met een katana naar een geweergevecht
Dirigeer een symfonie van dood met elke confrontatie door overweldigende vuurkracht te mengen met verwoestend nauwkeurige katana-aanvallen terwijl je in en om demonische hordes sprint.

Vliegensvlug voetenwerk
Hanteer soepele bewegingstechnieken, waaronder luchtsprints, tegen muren lopen en dubbelsprongen. De chique nieuwe grijphaak geeft je ongekende vecht- en verplaatsingsopties in elk gevecht.

Uitvoeren en afmaken
Voer spectaculaire genadeklappen uit om een deel van je verslagen vijand in handen te krijgen en ontketen zijn krachten opnieuw tegen de horde in een stoot onstuitbare furie en machtige magie.

Dynamische vechtarena's
Elke omgeving zit propvol gevaarlijke constructies en apparaten die kunnen worden geactiveerd voor een extra laag creatieve opties voor de aanvalsstrategie.

Neo-feodaal Japan
Doorkruis een mythisch Aziatisch land, verzengd met de magie en technologie van de oude samoerai, maar inmiddels overgenomen door de demonische yokai uit de Japanse folklore.

Grappig
Bereid je voor op goed getimede one-liners van Lo Wang, onderling geplaag met Zilla en een intens spannende keur aan absurde situaties onderweg naar de transformatie van doemsdag tot een nieuwe dag.

Til je Lo-Wang-spel naar een hoger level!
Survival Mode is compleet nieuw speltype waarin je in 3 nieuwe arena's kunt vechten voor urenlange nieuwe gameplay! Je kunt 3 nieuwe wapenskins winnen als het je lukt om de uitdaging te voltooien. Survival Mode komt beschikbaar nadat je de game hebt voltooid!

Beleef magische momenten opnieuw!
In het menu Chapter Select kun je teruggaan en ontbrekende upgradepunten verzamelen om een aantal favoriete momenten opnieuw te beleven. Je kunt dat doen op elke gewenste volgorde!

Geef de mojo van Lo-Wang een extra boost!
New Game Plus biedt je een nieuwe manier om te spelen. Geniet van extra uitdagingen, beloningen en skins om Lo-Wang die broodnodige boost in zelfvertrouwen te geven!

GA VOOR VULGAIR OF GA NAAR HUIS!
In de nieuwe Hardcore Difficulty kun je genieten van de meest intense en geselende versie van Shadow Warrior tot nu toe! Niet voor bangeriken.

LEVEN KWIJT, OPSLAG KWIJT
Beproef je vaardigheden in de gloednieuwe Hero Mode, een uitdagende variatie waarin je met een beperkt aantal levens kunt spelen en er meer kunt verdienen door spectaculaire Finishers uit te delen. Heb je geen levens meer? Dan gaat je voortgang voor eeuwig verloren.
Toon meer Toon minder