Metaphor ReFantazio Collector's Edition + Pre-Order DLC

Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: RPGLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Atlus

Metaphor ReFantazio Collector's Edition + Pre-Order DLC

Platform: PlayStation 5
Pre-Order
149,99
Pre-orders binnen NL gratis verzonden!
Release: 11-10-2024
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: RPGLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Atlus

Omschrijving

Treed je angst tegemoet en eis de troon op.

De creatieve breinen achter Persona 3, 4 en 5 presenteren Metaphor: ReFantazio, een unieke fantasy wereld waarin de hoofdpersoon en het elfje Gallica eropuit trekken om een einde te maken aan de vloek die rust op de vermiste prins van het koninkrijk. Neem het lot in eigen hand, treed je angst tegemoet en ontsluit de magische Archetype-krachten in je hart. Als een Archetype ontwaakt, kun je de vaardigheden van unieke klassen kanaliseren en combineren. Versterk onderlinge banden en bouw je party op om krachtige vijanden te verslaan en de ware aard van het koninkrijk te ontdekken.

Belangrijkste kenmerken:

- Overdag onderneem je quests, waag je je aan dungeons en zoek je schatten. 's Avonds versterk je relaties, bouw je een band op en pluk je de vruchten. Beslis verstandig en deel je tijd goed in.

- Reis in je 'gauntlet runner' af naar dungeons en dorpen. Geniet van prachtige landschappen, betoverende muziek, een knappe UI en animescènes.

- Spectaculaire turn-based gevechten gaan samen met actie in realtime. Je hebt de vrijheid om de speelstijl van de partyleden te personaliseren aan de hand van 'Archetype'-krachten.

- In een wereld waar angst aan de orde van de dag is, ontvouwt zich een mysterieus en spannend verhaal. Neem deel aan het koninklijke toernooi en laat je meeslepen door zoektochten en ontdekkingen.
Toon meer Toon minder

Pre-order nu en ontvang gratis DLC:


Pre-Order DLC