Yakuza Kiwami 2 Steelbook Edition

Platform: PlayStation 4Type: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: SEGA

Yakuza Kiwami 2 Steelbook Edition

Platform: PlayStation 4
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
E-mail alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 4Type: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: SEGA

Omschrijving

Yakuza Kiwami 2, één van de meest geliefde verhaallijnen uit de geschiedenis van de reeks, volledig herwerkt in full HD voor PlayStation 4.

Één jaar na het ’10 miljard Yen incident’, begint Kazuma Kiryu aan een vredig leven samen met Haruka Sawamura. Een moordaanslag dreigt een bendeoorlog te ontketenen tussen de Tojo-clan en de Omi Alliance. Kiryu, de ‘Dragon of Dojima’, moet naar Sotenbori, Osaka reizen om een vredesakkoord tussen de rivaliserende clans te onderhandelen. Ryuji Goda, die bekend staat als de ‘Dragon of Kansai’, zal echter niet stoppen tot hij zijn oorlog krijgt. In deze wereld is er maar plaats voor één draak.

Yakuza Kiwami 2 features:

- Draken horen thuis op de Dragon Engine: Yakuza Kiwami 2 is een herwerking van de originele Yakuza 2 die helemaal opnieuw werd opgebouwd in de Dragon Engine, dezelfde sofware die gebruikt werd in de ontwikkeling van Yakuza 6: The Song of Life, wat betekent dat je naast adembenemende graphics ook kan genieten van naadloze overgangen (zonder laadschermen!) tussen gevechten of bij het betreden of verlaten van gebouwen. Dialogen en cut-scenes werden opnieuw opgenomen om zo waarheidsgetrouw aan het origineel te blijven en tegelijkertijd de voordelen van de krachtigste engine tot nu toe in de Yakuza-reeks te benutten.

- Grote hits, mini games: Ook al is Kiryu een tijdje weggeweest van al het geweld, toch heeft hij niets verloren van zijn vaardigheden in gevechten of ontspanning. Voer een brede waaier aan brutale (en hillarische) Heat Actions uit, en ga de uitdaging aan van nieuwe mini-games zoals Golf Bingo, de originele arcade-versie van Virtual-On, de terugkeer van het uit Yakuza 0 geliefde Cabaret (inclusief de terugkeer van fan-favorite Yuki!), Majima’s herwerkte Clan Creator en zelfs SEGA’s legendarische Toylet!

- Ontdek de waarheid achter Majima Goro: Deze keer is het niet enkel Kiryu die in de spotlights staat – fans van de ‘Mad Dog of Shimamo’ zullen de nieuwe Majima-campagne niet willen missen, waarbij Majima, samen met zijn trouwe dolk, een speelbaar personage is en die het verhaal vertelt van zijn personlijke ontwikkelingen tussen het einde van Yakuza Kiwami en Yakuza Kiwami 2.
Toon meer Toon minder