Story of Seasons Pioneers of Olive Town

Platform: PlayStation 4Type: GamesGenre: SimulatieLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: Marvelous

Story of Seasons Pioneers of Olive Town

Platform: PlayStation 4
Nieuw
€ 39,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 4Type: GamesGenre: SimulatieLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: Marvelous

Omschrijving

De gloednieuwe inzending in de STORY OF SEASONS-franchise vestigt wortels op de Nintendo Switch! Deze langverwachte inzending in de originele boerderij / levenssimulatie biedt spelers meer vrijheid dan ooit tevoren! Omarm de pioniersgeest om de ongetemde wildernis vorm te geven, nieuwe dieren te ontdekken en te produceren, en ze te helpen bloeien op uw boerderij. Pas elke centimeter van uw nieuwe woning aan om indruk te maken op een nieuwe cast van huwelijkskandidaten uit Olive Town, een ambitieuze toeristische hotspot die samen met uw boerderij groeit en bloeit.

Belangrijkste kenmerken:
Een wilde wereld van ontdekking: tem de wildernis van het schiereiland, ontdek de flora en fauna die het tot hun thuis maken en ontrafel de geheimen van de wereld om je heen. Werk met het land om de boerderij van je dromen vanaf de grond af op te bouwen. Bouw faciliteiten waar je maar wilt, verbeter je landbouwvaardigheden en maak alles van hekken tot sproeiers voor gewassen!

Cultiveer je boerderij, cultiveer je stad: verzamel en verwerk materialen om aan verzoeken te voldoen en de infrastructuur van Olive Town te verbeteren, tools te upgraden of nieuwe outfits en accessoires te bestellen

Simpele mechanica, diepe gameplay: beginnende boeren kunnen gerust zijn met de terugkeer van Seedling Mode en Normal Mode, met een nieuw verzoeksysteem dat de nieuwe functies benadrukt terwijl jij de lokale bevolking een handje helpt! Ervaren spelers die klaar zijn om een ​​bruisende eigen boerderij te creëren, zullen alle kernelementen van de STORY OF SEASONS-serie vinden, met nieuwe wendingen aan klassieke gameplay.

Er is altijd iets aan de hand in Olive Town! Neem deel aan lokale festivals terwijl de stad tot leven komt met meer dan 200 unieke evenementen! Leer je buren beter kennen en misschien vind je zelfs liefde bij een speciaal iemand onder hen.
Toon meer Toon minder