Dredge Deluxe Edition

Platform: PlayStation 4Type: GamesGenre: AdventureLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Plaion

Dredge Deluxe Edition

Platform: PlayStation 4
Nieuw
  29,99 
19,99
Aanbieding!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 4Type: GamesGenre: AdventureLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Plaion

Omschrijving

DREDGE is een vissersavontuur voor één speler met een sinistere onderstroom. Verkoop je vangst, verbeter je boot en haal diep begraven geheimen boven water. Verken een mysterieuze archipel en ontdek waarom sommige dingen beter in de vergetelheid kunnen blijven.
Verken met je vissersboot een verzameling afgelegen eilanden en de diepe wateren eromheen om te ontdekken wat ze verbergen. Verkoop je vangst aan de lokale bewoners en volbreng missies om meer te weten te komen over het duistere verleden van elk gebied. Rust je boot uit met betere apparatuur om troggen te bevissen en ver van land te kunnen varen. Maar hou de tijd in de gaten. Er zijn dingen die je liever niet wilt tegenkomen in het donker...

Verken de eilanden en haal hun geheimen boven water
Je begint je avontuur in 'The Marrows', een afgelegen archipel en je nieuwe thuis. Kies het ruime sop en speur de diepten af naar bijzondere voorwerpen en ruim 125 diepzeebewoners. Verken elk gebied, breng missies tot een goed einde en bezoek aangrenzende eilandgebieden, elk met hun eigen unieke kansen, bewoners en geheimen.

Speur de diepten af
Iemand wil dat je graaft in het verleden, maar is het wel in de haak en is het ooit genoeg?

Pas op voor de mist
Het gevaar loert overal, dus kijk uit voor scherpe rotsen en ondiepe riffen. Maar het grootste gevaar schuilt in de mist die de nachtelijke wateren in nevelen hult.

Kenmerken
- Ontrafel een mysterie: vaar met je vissersboot naar een verzameling afgelegen eilanden, elk met hun eigen bewoners, wilde dieren en verhalen om te ontdekken"
- Speur de diepten af: zoek op zee naar verborgen schatten en volbreng missies om de beschikking te krijgen over vreemde nieuwe vaardigheden"
- Doe je huiswerk: onderzoek speciale apparatuur en verbeter je boot om zeldzame vissen en waardevolle voorwerpen aan de haak te slaan"
- Vis om te overleven: verkoop je buit aan de lokale bewoners om meer te weten te komen over elk gebied en verbeter je boot om naar de meest afgelegen locaties te varen"
- Vecht tegen het onvoorstelbare: staal je geest en gebruik je vaardigheden om boottochten in de nacht te overleven"
Toon meer Toon minder