Railway Empire

Railway Empire voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nl
Railway Empire voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nl
Railway Empire voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nl
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Simulatie
Leeftijd: 3 Jaar en ouder
Uitgever: Kalypso

Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
Email alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

Klantbeoordeling 4,7/5 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
10 echte winkels
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Simulatie
Leeftijd: 3 Jaar en ouder
Uitgever: Kalypso

Omschrijving
Verenigde Staten, 1830: 'De nieuwe wereld' is in opkomst. De industrie is booming en de race is begonnen met het vestigen van het meest dominante en machtige spoorwegimperium in heel Noord-Amerika. Het is tijd om uw concurrenten te overtroeven en te slim af te zijn terwijl u uw bedrijf naar de 20e eeuw leidt! In Railway Empire creëer je een uitgebreid spoorwegnetwerk, koop je meer dan 40 verschillende treinen gemodelleerd in buitengewone details en koop of bouw je treinstations, onderhoudsgebouwen, fabrieken en toeristische attracties om je reisnetwerk voor te blijven op de concurrentie.

U moet ook personeel aannemen en beheren als u een efficiënte treindienst wilt garanderen en tegelijkertijd meer dan 300 technologieën wilt ontwikkelen, variërend van mechanische verbeteringen tot de treinen zelf, tot werkplekinfrastructuren en geavanceerde voorzieningen terwijl u door vijf tijdperken van technologische innovaties reist . Je kunt echter niet alleen je weg naar de top bouwen en onderzoeken , de concurrentie slaapt nooit en om je bedrijf op het goede spoor te houden zal je moeten overleven tegen maximaal drie rivaliserende magnaten. Om naar de top te komen, moet je misschien meer tactische tactieken gebruiken als je aanvalt en je tegenstanders saboteren en industriële spionage. Hoogwaardige graphics maken deze simulatie game realistisch.
Toon meer Toon minder
Screenshots
Railway Empire voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nlRailway Empire voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nlRailway Empire voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nl
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2022 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99