Monster Hunter Stories

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: CapcomThema: Monster HunterRegio: Japan
Dit is een import game

Monster Hunter Stories

Platform: Nintendo Switch
Pre-Order
39,99
Reserveer en ontvang op release!
Release: 30-09-2024
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: CapcomThema: Monster HunterRegio: Japan
Dit is een import game

Omschrijving

Jij bent de held van het verhaal, geboren in een dorp vol Riders die als beroep monsters grootbrengen. Je zult heel wat beproevingen doorstaan wanneer je je dorp verlaat om aan een avontuur te beginnen en een betere Rider te worden. Je bestemming: de wereld van de Hunters, die hun brood verdienen door op monsters te jagen. Hoewel ze er een compleet andere levensstijl op nahouden, moet je leren samen te werken met de Hunters om de Hunters en Riders uiteindelijk dichter bij elkaar te brengen.

Het verhaal neemt een duistere wending wanneer de zogenaamde Black Blight opduikt, een ramp die de hele wereld bedreigt en vreedzame levens overhoop gooit die men voorheen als vanzelfsprekend zag. Zowel Riders als Hunters worden op de proef gesteld wanneer ze dit gevaar het hoofd bieden.

De sleutels om de wereld te redden zijn de Kinship Stone en zijn verborgen kracht, evenals de waarheid achter de 'legende van Redan', die het eeuwenoude geheim achter de oorsprong van de Riders beschrijft! Tijdens je epische reis ontdek je de ware betekenis van verwantschap, die groeit naarmate je banden sterker worden! Betreed de wereld van Monster Hunter Stories, er staat je een verhaal over vriendschap en overwinningen te wachten!
Toon meer Toon minder