Dragon Quest Collection (1+2+3)

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGUitgever: Square EnixThema: Dragon QuestRegio: Azië
Dit is een import game

Dragon Quest Collection (1+2+3)

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
54,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGUitgever: Square EnixThema: Dragon QuestRegio: Azië
Dit is een import game

Omschrijving

Ondertiteling is in te stellen in Traditioneel Chinees, Engels en Koreaans.

Dragon Quest
De rust van het schone Alefgard is verbrijzeld door het verschijnen van de snode meester van de nacht, bekend als de Dragonlord, en de Sphere of Light, die de duistere krachten zo lang in toom hield, is gestolen! Het is tijd voor jou, een jonge krijger door wiens aderen het bloed van de legendarische held Erdrick stroomt, om op zoek te gaan naar de Dragonlord te overwinnen en het land te redden van de duisternis!
Ervaar de eerste aflevering van de DRAGON QUEST-serie geliefd bij miljoenen in Japan en wereldwijd! Gemaakt door een legendarisch trio met de maker Yuji Horii, de revolutionaire synthesizerscore en orkestratie door Koichi Sugiyama, en kunst door meester-mangakunstenaar Akira Toriyama.

Dragon Quest II: Luminaries of the Legendary Line
Een eeuw is verstreken sinds de gebeurtenissen van de eerste DRAGON QUEST, gedurende welke tijd de afstammelingen van de held van Alefgard drie nieuwe naties hebben gesmeed. Maar de vrede die ze hebben gekend is niet meer. Demon gastheren opgeroepen uit de duisternis door hogepriester Hargon hebben het land opnieuw op de rand van de ondergang gebracht. Nu moet de jonge prins van Midenhall op zoek gaan naar de andere twee afstammelingen van Erdrick, zodat ze samen de snode Hargon kunnen verslaan en de vrede in hun wereld kunnen herstellen.

Dragon Quest III: The Seeds of Salvation
Op de ochtend van je zestiende verjaardag, word je beschuldigd van een schijnbaar onmogelijke taak door de koning zelf: de mantel van je vader Ortega, de held van het land Aliahan, aannemen en de Archfiend Baramos, meester van de duisternis, verslaan! Welke beproevingen wachten op je, onverschrokken held, terwijl je aan een zoektocht begint, zelfs je legendarische vader was niet sterk genoeg om te voltooien?
Toon meer Toon minder