Clive 'n' Wrench

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Platform GameLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: Numskull

Clive 'n' Wrench

Platform: Nintendo Switch
Pre-Order
39,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release: 28-02-2023
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Platform GameLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: Numskull

Omschrijving

Clive ’N’ Wrench is een 3D-platformgame waarin Clive het konijn en Wrench, de aap op zijn rug, centraal staan. Je avontuur neemt je mee door tijd en ruimte in een magische koelkast uit de jaren 50, allemaal op zoek naar de fout van Clive's nicht Nancy ongedaan te maken en uiteindelijk de tirannieke Dr. Daucus te dwarsbomen.
Geïnspireerd door genre-klassiekers als Spyro the Dragon en Jak & Daxter, laat Clive ‘N’ Wrench zijn titulaire konijn- en apenduo springen, rollen, zweven en draaien door een hele reeks gekke werelden.

A Time-Bending Tale
Je avontuur neemt je helemaal mee van de prehistorische ijstijd in Iceceratops, door het oude Egypte in Tempus Tombs en zelfs helemaal naar het Wilde Westen
Ruimtebesparende locaties!
Verken 11 verschillende niveaus, elk met zijn eigen baasgevecht. Briljant vormgegeven platformparadijzen vol uitdagingen, verzamelobjecten en charismatische personages.
Flowing Hare
Er zijn jaren besteed aan het perfectioneren van het gevoel en de animatie van elke beweging in de diverse moveset van Clive en Wrench, op maat gemaakt voor zowel ervaren spelers als nieuwkomers.
Een werk van passie!
Een project van enige ontwikkelaar Rob Wass begon in 2011, Clive ‘N’ Wrench is een echt werk van passie van een echte fan van het genre
Toon meer Toon minder