Batman Arkham Trilogy

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Warner BrosThema: Batman

Batman Arkham Trilogy

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
54,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Warner BrosThema: Batman

Omschrijving

Batman: Arkham Trilogy is een compilatie van de bekroonde videogames van Rocksteady Studios die de veelgeprezen Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight samenbrengt in één iconisch pakket voor de eerste keer op de Nintendo Switch. Batman: Arkham Trilogy bevat alle eerder uitgebrachte downloadbare content (DLC) van alle drie de titels.

Batman: Arkham Asylum, ontwikkeld door Rocksteady Studios en uitgebracht in 2009, is waar het allemaal begon. De game vormde de basis voor DC's Arkhamverse die fans vandaag de dag kennen en waar ze van houden, en liet spelers kennismaken met een uniek, duister en sfeervol avontuur dat spelers meeneemt naar de diepten van het beruchte Arkham Asylum. Met een origineel verhaal bewegen spelers zich in de schaduw als Batman om vijanden angst aan te jagen en de confrontatie aan te gaan met The Joker en Gotham City's meest beruchte schurken, waaronder Harley Quinn, Bane, Killer Croc, Poison Ivy en Scarecrow, die het gesticht hebben overgenomen.

Batman: Arkham City is de opvolger van Rocksteady Studios uit 2011 die voortbouwt op de intense, sfeervolle basis van Batman: Arkham Asylum. De game stuurt spelers door het uitgestrekte Arkham City - het maximaal beveiligde 'thuis' voor alle misdadigers, gangsters en krankzinnige criminele meesterbreinen van Gotham City. Met een ongelooflijke Rogues Gallery van Gotham City's gevaarlijkste criminelen, waaronder The Joker, The Riddler, Two-Face, Harley Quinn, The Penguin, Mr. Freeze en vele anderen, laat de game spelers ervaren hoe het voelt om The Dark Knight te zijn en recht te doen aan degenen die opgesloten zitten in Arkham City.

Batman: Arkham Knight verhoogt de inzet voor The Dark Knight in de finale van Rocksteady Studios in 2015 voor het meermaals bekroonde trio van Batman: Arkham-games. In deze epische afsluiting van de verhaallijn van de Arkhamverse staat het lot van Gotham City op het spel wanneer Scarecrow wordt vergezeld door de Arkham Knight, die zijn gemene debuut maakt in DC's Batman Universe, evenals een selectie beruchte DC-superschurken, waaronder Harley Quinn, The Penguin, Two-Face, Firefly en the Riddler. Zijn naaste bondgenoten, commissaris Gordon, Oracle, Alfred, Lucius Fox, Catwoman, Robin en Nightwing, voegen zich bij The World's Greatest Detective. De game culmineert in de ultieme confrontatie in Gotham City en laat spelers kennismaken met de complete Batman-ervaring met de Batmobile die volledig bestuurbaar is in de open gamewereld.

Internetverbinding vereist.
Toon meer Toon minder