The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition

Platform: Xbox Series XType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Bandai NamcoThema: The Witcher

The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition

Platform: Xbox Series X
Nieuw
  39,99 
22,-
Aanbieding!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Xbox Series XType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Bandai NamcoThema: The Witcher

Omschrijving

Jij bent Geralt of Rivia, huurling-monsterdoder. Voor je staat een door oorlog verscheurd, door monsters geteisterd continent dat je naar believen kunt verkennen. Je huidige contract? Het opsporen van Ciri - het kind van de profetie, een levend wapen dat de vorm van de wereld kan veranderen.

De Complete Edition bevat het basisspel, een enorm, meer dan 100 uur durend, open-wereldavontuur, en beide grote verhaaluitbreidingen: Hearts of Stone & Blood and Wine, goed voor 50 uur extra speelplezier!

Het bevat ook alle extra content die voor het spel is uitgebracht, naast nieuwe voorwerpen zoals zwaarden, pantsers en alternatieve outfits geïnspireerd op de The Witcher Netflix-serie - en meer!

GEÜPDATET VOOR EEN NIEUWE GENERATIE
Aanschouw de duistere fantasiewereld van het Continent als nooit tevoren! Deze editie van The Witcher 3: Wild Hunt is verbeterd met talloze visuele en technische verbeteringen, waaronder een enorm verbeterd detailniveau, snellere laadtijden, een reeks door de community gemaakte en nieuw ontwikkelde mods voor de game, realtime ray tracing, 3D-audio-ondersteuning en meer - allemaal geïmplementeerd met de kracht van de PlayStation 5 in gedachten. De game maakt ook gebruik van de unieke functies van de DualSense-controller, met zijn geavanceerde haptiek en adaptieve triggers, zodat je nog meer in het avontuur kunt opgaan!

SPEEL ALS EEN GOEDGETRAINDE HUURMONSTERDODER

Heksen zijn van jongs af aan getraind en gemuteerd om bovenmenselijke vaardigheden, kracht en reflexen te krijgen. Ze vormen een tegenwicht voor de door monsters geteisterde wereld waarin ze leven.

- Vernietig vijanden op gruwelijke wijze als een professionele monsterjager gewapend met een reeks upgradebare wapens, muterende drankjes en gevechtsmagie.
- Jaag op een grote verscheidenheid aan exotische monsters, van woeste beesten die bergpassen afschuimen tot sluwe bovennatuurlijke roofdieren die op de loer liggen in de schaduwrijke steegjes van dichtbevolkte steden.
- Investeer je beloningen om je wapens te verbeteren en aangepaste harnassen te kopen, of besteed ze aan paardenraces, kaartspelletjes, vuistgevechten en andere pleziertjes die het leven met zich meebrengt.

VERKEN EEN OPEN WERELD MET MORELE AMBIGUÏTEIT
De enorme open wereld van The Witcher is gebouwd voor eindeloos avontuur en stelt nieuwe normen op het gebied van omvang, diepte en complexiteit.

- Doorkruis een fantastische open wereld: verken vergeten ruïnes, grotten en scheepswrakken, handel met kooplieden en dwergen in steden en jaag over de open vlaktes, bergen en zeeën.
- Ga om met verraderlijke generaals, slinkse heksen en corrupte royalty's om duistere en gevaarlijke diensten te verlenen.
- Maak keuzes die verder gaan dan goed en kwaad, en onderga de verstrekkende gevolgen daarvan.

SPOOR HET KIND VAN DE PROFETIE OP
Neem het belangrijkste contract van je leven aan: spoor het kind van de profetie op, de sleutel tot het redden of vernietigen van deze wereld.

- Jaag in tijden van oorlog op het kind van de profetie, een levend wapen dat door oude elfenlegendes is voorspeld.
- Strijd tegen woeste heersers, wilde geesten en zelfs een dreiging van achter de sluier - allemaal vastbesloten om deze wereld te beheersen.
- Bepaal je lot in een wereld die het misschien niet waard is om gered te worden.
Toon meer Toon minder