Ratchet & Clank Rift Apart

Ratchet & Clank Rift Apart

Platform: PlayStation 5
Nieuw
  74,99 
48,-
Prijsverlaging!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!

Omschrijving

Knal je een weg door een avontuur dat dimensies overstijgt.

Reis door dimensies als Ratchet en Clank het opnemen tegen een boosaardige keizer uit een andere realiteit. Beweeg je met waanzinnige snelheden tussen werelden vol actie en daar voorbij, compleet met verbluffende beelden en waanzinnig wapentuig.

Herenig het dekselse duo en ontmoet ouwe bekenden en nieuwe gezichten, waaronder een gloednieuwe Lombax-verzetsstrijder die al even vastberaden is om af te rekenen met de robotplaag.

Speel als Ratchet en de mysterieuze nieuwe vrouwelijke Lombax uit een andere dimensie.

Baan je al schietend een weg naar de overwinning met explosieve nieuwe wapens als het Burst Pistol, de Topiary Sprinkler en de Shatterbomb.

Maak kennis met Clanks gloednieuwe mechanics die dimensies overstijgen.

Kenmerken:

- Prachtige beelden: Verbeterde belichting en raytracing zorgen voor haarscherpe visuele pracht en praal. De duizelingwekkende gamewerelden worden weergegeven in kraakheldere, dynamische 4K en HDR*, want het oog wil ook wat tijdens het redden van het universum.
- Alles gaat razendsnel: Ga bloedsnel van de ene planeet naar de andere dankzij de SSD van de PS5-console die je met een rotvaart door het sterrenstelsel slingert.
- Adaptieve triggers: Voel de ongebreidelde dimensionale energie van de DualSense draadloze controller, waardoor gevechten tot leven komen.
- Haptische feedback: Voel de impact van gevechten en explosies dankzij de haptische feedback van de DualSense draadloze controller.
- Tempest 3D AudioTech op compatibele hoofdtelefoons: Dankzij ruimtelijke 3D-audio hoor je met je favoriete hoofdtelefoon alles boven je, onder je en om je heen

*Voor dynamische 4K en HDR heb je een televisie of monitor nodig die 4K en HDR ondersteunt.

Toon meer Toon minder