Ratchet & Clank Rift Apart

Ratchet & Clank Rift Apart
Ratchet & Clank Rift ApartRatchet & Clank Rift ApartRatchet & Clank Rift ApartRatchet & Clank Rift ApartRatchet & Clank Rift ApartRatchet & Clank Rift Apart
Ratchet & Clank Rift ApartRatchet & Clank Rift ApartRatchet & Clank Rift ApartRatchet & Clank Rift ApartRatchet & Clank Rift ApartRatchet & Clank Rift Apart
Pre-Order
€ 74,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
31-12-2021
Plaats in winkelwagen
 
Afhalen
Wilt u liever het product afhalen? Bekijk hier de winkelvoorraad.
Klantbeoordeling 9,3/10 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
11 echte winkels
Platform: PlayStation 5
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Leeftijd: 7 Jaar en ouder
Uitgever: Sony Computer Entertainment

Omschrijving
Ga dimensiehoppen met Ratchet en Clank terwijl ze het opnemen tegen een kwaadaardige keizer uit een andere realiteit. Spring tussen actievolle werelden en verder met verbluffende snelheden - compleet met oogverblindende beelden en een waanzinnig arsenaal - terwijl de intergalactische avonturiers op de PS5 ™ -console schieten.

Outrageous Weaponry
Een kwaadaardige robotkeizer maakt overuren om het organische leven uit te roeien, met Ratchet en Clank's eigen dimensie in zijn vizier. Je moet de waanzinnige wapens van het dynamische paar afstoffen en een dimensionale ineenstorting in zijn sporen stoppen.

Nieuwe gezichten
Verenig het opperste dubbele team met een cast van bekende bondgenoten en nieuwe gezichten, waaronder een geheel nieuwe Lombax-verzetsstrijder die net zo vastbesloten is om de robotachtige plaag uit te schakelen.

Verbluffende beelden
Geniet van een visueel oogverblindend interdimensionaal avontuur dat wordt gevoed door de verbluffende snelheid en meeslepende functies van de PlayStation®5-console.

Reizen in stijl
Ervaar de intergalactische shuffle van dimensionale kloven terwijl ze nieuwe werelden en gameplay combineren. Beweeg over slagvelden om snel je gevechtsvoordeel te behalen en repareer planetaire kloven met puzzels die de dimensie overspannen.
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2020 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99