Assassin's Creed Shadows Gold Edition + Pre-Order DLC

Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: UbisoftThema: Assassin's Creed

Assassin's Creed Shadows Gold Edition + Pre-Order DLC

Platform: PlayStation 5
Pre-Order
109,99
Pre-orders binnen NL gratis verzonden!
Release: 12-11-2024
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: UbisoftThema: Assassin's Creed

Omschrijving

Gold Edition bevat:
- Basisgame.
- Seizoenspas inclusief een bonusqueeste bij de lancering en twee aankomende uitbreidingen.
- Vroege toegang tot het spel vanaf 12 november 2024


Ontdek een episch historisch actie-avontuur dat zich afspeelt in het feodale Japan! Word een dodelijke shinobi-moordenaar en een machtige legendarische samoerai terwijl je een prachtige open wereld verkent in een tijdperk van chaos. Ga van de ene onwaarschijnlijke bondgenoot naar de andere terwijl je hun gezamenlijke lot ontdekt en een nieuw tijdperk voor Japan inluidt.

- Verken de fascinerende open wereld van het feodale Japan, van spectaculaire kastelen en drukke havens tot vredige heiligdommen en door oorlog verscheurde landschappen. Waag je door onvoorspelbaar weer, veranderende seizoenen en snel reagerende omgevingen.

- Speel als Naoe, een shinobi-moordenaar, en Yasuke, een legendarische samoerai, terwijl je hun meeslepende verhalen ontdekt en hun complementaire speelstijlen onder de knie krijgt. Als Naoe gebruik je stealth om niet ontdekt te worden en behendigheid om je vijanden in verwarring te brengen. Als Yasuke sla je je vijanden met dodelijke precisie en kracht neer. Speel nieuwe vaardigheden, nieuwe uitrusting en onafhankelijke progressie voor elk personage vrij.

- Gebruik informatie als je wapen om de wereld te verkennen en creëer je eigen netwerk van spionnen om als ogen en oren te fungeren bij de jacht op je volgende doelwit. Rekruteer onderweg nieuwe bondgenoten met unieke vaardigheden om je te helpen je missies te voltooien.

- Creëer een volledig aanpasbaar hol voor je groeiende shinobi-league door je team te trainen, nieuwe uitrusting te maken, te communiceren met belangrijke personages en de indeling, decoraties en accessoires voor je basis te kiezen.
Toon meer Toon minder

Pre-order nu en ontvang gratis DLC:


Pre-Order DLC