Facebook Instagram
Onze winkels
Nieuwsbrief
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases, pre-orders en aanbiedingen? Abonneer dan op onze nieuwsbrief!
5 Nedgame facts

Grootste assortiment nieuw en tweedehands

Inruil van oude games in onze winkels

Altijd lage prijzen

Ervaren personeel

Afhalen mogelijk in een van onze winkels

Nintendo Wii U games, spelcomputers en accessoires

ONLINE INRUIL SERVICE Probeer het nu: makkelijk vanuit huis inruilen, Gratis opsturen en ontvang direct online tegoed >> Probeer het nu!
ONLINE INRUIL SERVICE Probeer het nu: makkelijk vanuit huis inruilen, Gratis opsturen en ontvang direct online tegoed >> Probeer het nu!


Nintendo Wii U kopen | Nedgame

Wil jij de nieuwe en verbeterde Nintendo Wii U kopen? Lees dan alle informatie over de Wii U GamePad, voordelen en voordelige prijzen van de Nintendo Wii U.

Nintendo Wii U kopen
De Nintendo Wii U aanschaffen? Dit super geavanceerde spelsysteem voor thuis is de spiksplinternieuwe opvolger van de eerdere Nintendo Wii. Vanzelfsprekend biedt dit echte familiaire spelsysteem voor gezinnen en vrienden games als: Super Mario, The Legend of Zelda, Splatoon, Mario Kart, Super Smash Bros, Xenoblade Chronicles X en nog veel meer.

De geheel verbeterde controller genaamd de Wii U GamePad, zet samen spelen op de Wii U in een compleet nieuw daglicht. Het hippe touchscreen op de gamepad zelf geeft gamers een extra tweede scherm, waardoor je op een bijzondere en unieke wijze Wii U games bestuurt. Een fundamentele verandering in de gezamenlijke beleving van het gamen op de televisie.

Door de nieuwe Wii U GamePad zal je tot nieuwe inzichten komen die voorheen ondenkbaar leken. Het extra scherm geeft je toegang tot op ieder moment gewenste informatie, zonder dat je het spel hoeft te onderbreken. Ook kan je door nieuwe multiplayer-mogelijkheden specifieke dingen zien die je tegenspelers niet zien. Fantastisch toch?

Ik koop de Nintendo Wii U omdat...

Doordat eerdere Nintendo Wii-spellen- en accessoires zoals de afstandsbedieningen en Nunchucks gewoon inzetbaar blijven op de nieuwe Nintendo Wii U, hoef je hier geen afscheid van te nemen. Ook kan je nu met nog meer spelers tegelijk spelen. Je kunt de Nintendo Wii U meer beschouwen als een systeem update van de vorige versie. Zij het wel een zeer uitgebreide update die met zijn baanbrekende technologie zorgt voor een grote verbetering, als het gaat om gebruikerservaring en beleving.

Jij, je familie- en/of vrienden zullen nog meer plezier ervaren door de Nintendo Wii U door alle aanpassingen, de nieuwe GamePad en dus nieuwe perspectieven. Ben je voornemens om een Wii U te kopen? Hou er dan rekening mee dat je naast nieuwe games ook verschillende nieuwe accessoires kunt aanschaffen zoals: controllers, beschermhoezen, de Wii-afstandsbediening Plus en het Wii Balance Board. Veel spelplezier gewenst!