Facebook Instagram
Onze winkels
Nieuwsbrief
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases, pre-orders en aanbiedingen? Abonneer dan op onze nieuwsbrief!
5 Nedgame facts

Grootste assortiment nieuw en tweedehands

Inruil van oude games in onze winkels

Altijd lage prijzen

Ervaren personeel

Afhalen mogelijk in een van onze winkels

Nintendo Wii games, spelcomputers en accessoires

ONLINE INRUIL SERVICE Probeer het nu: makkelijk vanuit huis inruilen, Gratis opsturen en ontvang direct online tegoed >> Probeer het nu!
ONLINE INRUIL SERVICE Probeer het nu: makkelijk vanuit huis inruilen, Gratis opsturen en ontvang direct online tegoed >> Probeer het nu!


Nintendo Wii kopen | Nedgame

Wil je een nieuwe game console kopen? De Nintendo Wii is niet de meest recente console, maar heeft een enorm groot aanbod aan geweldige games. Mario en zijn vrienden zijn een gegarandeerd succesformule op de consoles van Nintendo, zoals de Wii. De Nintendo Wii is nog steeds een must have console voor de casual en gedreven gamer.

Nintendo Wii console
Waarom zou je overwegen een Nintendo Wii console te kopen? Nintendo staat bekend om het creëren van fantastische spellen die zeer gezinsvriendelijk zijn. Als je een ouder bent en een grote aanbod van uitdagende, maar toch kindveilige games wilt om uit te kiezen, is de Nintendo Wii een geweldige keuze. De Nintendo Wii is de enige console waarop je Nintendo's bekende game franchises kan spelen, zoals Mario, Mario Kart en Zelda.

De Wii is vooral een gaming machine, met zowel motion controls als de optie om met een gewone controller te spelen. De motion controls werken op de bewegingen van de spelers, hierdoor wordt gamen actiever dan ooit tevoren! Ook zijn er nog een aantal andere dingen die je met je Wii kunt doen naast gamen. Via het menu van de console kun je de laatste nieuwtjes lezen, youtube video’s bekijken of op het internet surfen.

Het strakke witte ontwerp van de Wii trok de aandacht van de wereld toen het uitgebracht werd. Het prachtige design past in iedere huiskamer. Let wel op dat je genoeg speelruimte rondom de TV hebt als je de motion controls gebruikt, om ongelukken te voorkomen.

Nintendo Wii games
De Wii is mede zo groot geworden door Wii sports, dat ideaal is om met vrienden en familie te spelen. De Wii heeft een enorm aanbod van leuke games voor jong en oud. Groove met Just Dance 4, beweeg met Wii Sports, volg de hobbits in LEGO Lord of the Rings en bezoek je favoriete loodgieters in Super Mario Bros. Of speel natuurlijk de razend populaire Mario Kart Wii en Super Mario Galaxy 2! Kijk ook eens naar onze grote aanbod aan tweedehands Wii games.

Nintendo Wii accessoires
Op zoek naar je eigen fitnessapparaat voor thuis? Wii-fitness accessoires omvatten Wii Fit ballanceboarden, Wii workout kit en de sportieve Wii-spellen die daarbij horen. Deze producten zorgen ervoor dat je hart sneller gaat kloppen en je geest sneller reageert op bewegingen. Met de Wii fitness accessoires kun je van je woonkamer een virtueel fitnesscentrum maken. Andere leuke accessoires zijn de Nunchuk controller, Wii super gamepad of de Retro Nes controller. Bekijk ons volledige aanbod van Wii accessoires.

Zijn Nintendo Wii-spellen en accessoires compatibel met Wii U?
Ja, alle Nintendo Wii-spellen en officiële controllers werken met de Nintendo Wii U. Dit omvat de Wii-afstandsbediening, Wii-afstandsbediening Plus en Nunchuk-accessoire. Voor bepaalde Wii U-spellen moet je mogelijk je Wii-afstandsbediening combineren met een Wii MotionPlus-accessoire, waardoor de controller meer tracking en precisie krijgt.

We zijn er trots op dat we de beste Wii-games en -hardware zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen!