Loop8 Summer of Gods Celestial Edition

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: MarvelousRegio: USA
Dit is een import game

Loop8 Summer of Gods Celestial Edition

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
  119,99 
98,-
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: MarvelousRegio: USA
Dit is een import game

Omschrijving

Celestial Edition bevat:
- Game
- Artbook
- Soundtrack
- Mini Wall Scroll
- Japanese Wooden Ema
- Custom Box

In deze originele coming-of-age RPG stap je in het leven van Nini, een pas aan de aarde gebonden tiener die in augustus 1983 aankomt in het schilderachtige Japanse stadje Ashihara. Verken de stad, sluit vriendschap met de mensen en neem het op tegen de Kegai in turn-based gevechten waarbij de resultaten afhangen van de relaties die je hebt opgebouwd en de beslissingen die je hebt genomen.

Gebruik Nini's speciale verbinding met de goden om de wereld te resetten, waarbij elke ‘loop’ Nini en zijn bondgenoten in staat stelt om de 8e maand steeds opnieuw te beleven totdat ze het goed hebben ... of de Kegai overwinnen ze volledig.

Nadat de Kegai de mensheid op de rand van uitsterven hadden gebracht, vluchtten de overlevenden naar de sterren. Opgegroeid op een mislukt ruimtestation dat bekend staat als de 'Hope', keert middelbare scholier Nini terug naar de aarde om zijn zomer door te brengen in het landelijke Japanse stadje Ashihara, één van de laatst overgebleven heiligdommen van de mensheid.

Hoewel Ashihara relatief onaangetast blijft, zijn de Kegai nog steeds een bedreigende aanwezigheid en het is slechts een kwestie van tijd voordat ze door de goddelijke barrière breken die de stad beschermt.
Begiftigd met de Demon Sight, een vaardigheid die hem in staat stelt om in de 'Onderwereld' te kijken waar de Kegai op de loer liggen, is Nini misschien wel de laatste en enige overlevingskans van de mensheid. Hij kan het echter niet alleen en hij zal bevriend moeten raken met zijn klasgenoten als hij enige hoop heeft om deze oude dreiging af te weren…
Er is nog een een maand tot het einde van de wereld, hoe breng jij elke dag door.

Kenmerken:
Een prachtige badplaats vol mysterie
Een nostalgische en prachtig nagebouwde momentopname van het landelijke Japan rond 1983, Ashihara is de thuisbasis van een kleurrijke cast van personages, die elk hun eigen geheimen hebben om te ontdekken.
Zullen uw keuzes hen vertrouwde bondgenoten maken ... of doodsevijanden?

Keuzes die de wereld kunnen veranderen
Emotiegedreven AI-systeem van de World Loop8 reageert op elke actie die u onderneemt en elke beslissing die u neemt. De emoties en verhalen van personages zullen sterk variëren op basis van je keuzes, waardoor elke playthrough volledig uniek is.

Leef een gewoon leven, vecht tegen buitengewone vijanden
Bouw banden op met de inwoners van Ashihara terwijl je de stad beschermt tegen de altijd aanwezige dreiging van de Kegai, herhaal de cyclus om te ontdekken hoe je dagelijkse acties je gevechten in de onderwereld beïnvloeden, en vice-versa.


Herbeleef het verleden om de toekomst te veranderen
Hoewel de deadline voor het uitsterven van de mensheid steeds dichterbij komt, blijft het lot van Ashihara in jouw handen. Keer herhaaldelijk terug naar het begin van augustus, verander je acties en zie hoe ze het tij van het lot over meerdere eindes keren.
Toon meer Toon minder