Mortal Kombat X: Exclusive Sub-Zero 1:4 Statue

Mortal Kombat X: Exclusive Sub-Zero 1:4 Statue

Platform: Merchandise
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
E-mail alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!

Omschrijving

Er is nog nooit een Mortal Kombat-spel zonder een Sub-Zero geweest. Hij is net zo belangrijk voor de franchise als Fatalities. En hoewel hij vele vormen heeft aangenomen door verschillende sequels, zag Mortal Kombat X Sub-Zero's menselijkheid hersteld, weerspiegeld door het meest utilitaire kostuum dat hij ooit gedragen heeft, een directe favoriet bij een fan.

Met MKX besloten ze hem te gronden door zich meer op de man binnenin te concentreren: een deugdzaam, meelevend personage dat zich een weg baant door een gewelddadige hellendimensie. In de verkeerde handen zou het zo zwak zijn geweest om hem zo te depoweren, maar in plaats daarvan, als een sterveling onder monsters en moordenaars, is hij sterker dan ooit. Tegen het einde van het spel is hij een echte held, de enigmatische krijger die verschijnt wanneer zijn vrienden hem bellen, een klassiek badass in de John Ford-mal. Wat een overtreffende trap opnieuw uitvinden. "

PCS Collectibles presenteert met trots hun allereerste 1: 4 schaal Mortal Kombat X Sub-Zero, hun grootste iteratie tot nu toe. Gebeeldhouwd in hoogwaardige polystone van het eigenlijke spelmodel, dit is een Sub-Zero die zo authentiek is dat je denkt dat zijn tabard vol zit met ganzenveren en bang is om zijn ijzige basis zonder gevoerde handschoenen aan te raken. De verlichte LED-ogen en ijsbal hebben een perfecte gelijkenis met nog grotere hoogten, een stuk dat elke fan met trots zou tonen.
Toon meer Toon minder