Animal Crossing New Horizons - Official Companion Guide

Animal Crossing New Horizons - Official Companion Guide voor de Strategy Guides kopen op nedgame.nl
Platform: Strategy GuidesType: BoekenGenre: Strategy GuideUitgever: FuturePressThema: Animal Crossing
Dit artikel is een boek, geen game.

Animal Crossing New Horizons - Official Companion Guide

Platform: Strategy Guides
Nieuw
49,99
Nog slechts 3 op voorraad!
Verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Strategy GuidesType: BoekenGenre: Strategy GuideUitgever: FuturePressThema: Animal Crossing
Dit artikel is een boek, geen game.

Omschrijving

Engelstalig, maarliefst 432 pagina's!

Leun achterover en ontspan. Je one-stop-gids voor een perfecte eilandvakantie is hier!

Animal Crossing ™: New Horizons neemt je mee naar een verlaten eiland en laat je het veranderen in je eigen persoonlijke paradijs, bewoond door een unieke, karaktervolle gemeenschap. Dit premium boek is zowel de perfecte gids om het meeste uit het leven op het eiland te halen, als de ultieme referentie voor iedereen die erop staat alles te hebben.

Acclimatiseer
We zorgen ervoor dat je zich zo snel mogelijk thuis voelt op jouw nieuwe eiland. Onze handige tips zullen u georiënteerd en op de hoogte brengen van alles wat een nieuwe bewoner moet weten.

Creëer je paradijs
De zee is je limiet als het gaat om het aanpassen van je eiland - je hebt alleen het juiste gereedschap en een beetje begeleiding nodig (... en misschien een beetje voorkennis voor het spelen van de stalk market). Je vindt dit allemaal hier, en meer: ​​elke tool en app wordt uitgelegd en onze tips voor ontwerp en geld verdienen zijn niet te missen!

Ontdekken en verkennen
Museumliefhebbers zullen genieten van een traktatie, zolang je bereid bent degene te zijn die de exposities verzorgt! Het is een praktische benadering van conservering en elke beginnende natuuronderzoeker of paleontoloog heeft een solide naslagwerk nodig om te raadplegen. Jij zult geen enkel exemplaar vinden dat hier niet wordt behandeld.

Shop Till You Drop
Je eiland zou niet echt een paradijs zijn zonder fatsoenlijke winkelmogelijkheden. Gelukkig brengt de winkelervaring van Timmy en Tommy een rijk assortiment aan gewenste goederen met zich mee. Elke laatste optie voor de fashionista of binnenhuisarchitect is rijkelijk gecatalogiseerd.

Verbluffende fotografie
Wil je enkele van de populairste eilandbestemmingen zien die al hun weg hebben gevonden, een gemeenschap hebben opgebouwd en massaal toerisme zijn gaan aantrekken? We hebben enkele echte pareltjes ontdekt en fotoshoots georganiseerd die zeker genoeg inspiratie bieden voor het bouwen van het eiland van je dromen.

Speciale Bonussen
Fans van Animal Crossing zullen blij zijn met de hoogwaardige bladwijzers die we hebben toegevoegd - de ene kant heeft prachtige karakterillustraties en de andere is gevuld met nuttige informatie. We hebben ook een online kalender gemaakt om gebeurtenissen op het eiland bij te houden en ervoor te zorgen dat je nooit de verjaardag van een bewoner mist!
Toon meer Toon minder