Spellforce Conquest of Eo

Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: StrategyLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: THQ Nordic

Spellforce Conquest of Eo

Platform: PlayStation 5
Nieuw
29,99
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 35,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 5Type: GamesGenre: StrategyLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: THQ Nordic

Omschrijving

In dit turn-based strategiespel in de fantastische wereld van SpellForce neem je de plaats in van je meester als erfgenaam van zijn mysterieuze tovenaarstoren. Bestudeer een groot aantal spreuken om over de landen om je heen uit te spreken, roep fantastische dienaren op en train machtige krijgers om de wereld rond te reizen. Neem deel aan snelle, tactische turn-based gevechten.

Verken het koninkrijk Eo

Overtuig machtige helden om voor jou op avontuur te gaan, vind nuttige artefacten en ingrediënten of breng rijkdommen mee terug. Zoek getalenteerde leerlingen om je domein uit te breiden en werkers om een schat aan grondstoffen voor je te verzamelen. Ontdek de geheimen die je van je meester hebt geërfd en volg zijn zoektocht naar de ultieme bron van magische kracht: All-Fire!

Neem het op tegen machtige vijanden

Sommige andere magiërs verzetten zich tegen je machtsovername. Je zult het moeten opnemen tegen grote legers en de nog grotere ambities van je rivaliserende magiërs. Kun jij deze strijd om de heerschappij overleven?

Om je domein uit te breiden, moet je de bronnen van Allfire beheersen, zodat je je grimoire kunt vullen met nieuwe magische spreuken, krachtige artefacten kunt maken en je toren kunt uitbreiden en verbeteren.

Kies verstandig

Word een Necromancer die tientallen krachtige ondoden creëert, een Alchemist die explosieve drankjes en flesjes brouwt voor gebruik in de strijd of een Artificer die glyphs en magische voorwerpen maakt om je troepen mee uit te rusten. Vergroot je macht met meer dan 60 spreuken en meer dan 100 verschillende troepen, van eenvoudige kobolden tot majestueuze griffioenen.

Druk je stempel

Sluit vriendschap met steden, oogst grondstoffen en breid je domein uit. Vul je grimoire met arcane kennis om je rivalen te overtreffen in de strijd om machtsbronnen. Ga op jacht naar arcane artefacten en onthul de lang verborgen geheimen van de Shapers, of neem de controle over van mythische locaties om hun kracht te absorberen. Upgrade je toren en richt hem in met nieuwe kamers om je heerschappij uit te breiden, met verbeteringen variërend van de crypte van de necromancer tot de mystieke kristalkamer.

Een vliegende toren

Dankzij je immense magische verfijning kan je toren van de grond zweven en door het land zwerven. Op je weg om Eo's bronnen van magische kracht te benutten, kom je fanatiekelingen van de Nieuwe Zuiverheid, vijandige granieten dwergen en bloeddorstige orks tegen. Ontmoet de ondoden, demonen en monsters terwijl je vergeten ruïnes verkent of een spookdorp helpt.

Misschien moet je het zelfs opnemen tegen de dienende legers van andere tovenaars en ze verslaan in de strijd, zodat je op de torens van je rivalen kunt stappen en ze tot puin kunt slaan. Of misschien vind je wel een manier om ze gunstig te stemmen en te profiteren van hun kennis?

SpellForce: Conquest of Eo stort je in een rijke wereld vol magie en avontuur. Zal je slagen of ten onder gaan in de strijd om de grootste magiër te worden die de wereld ooit heeft gekend?

- Breid je toren uit, upgrade hem en bouw nieuwe kamers om je pad als magiër te smeden.

- Kies uit drie archetypes en zes spellijsten, die allemaal verschillende speelstijlen mogelijk maken.

- Rekruteer helden en leerlingen om je troepen te leiden.

- Laat de interactieve levende grimoire nieuwe geheimen en spreuken onthullen.

- Creëer magische glyfen, artefacten en ondode dienaren.

- Verken meer dan 600 verschillende avonturen in elke procedureel gegenereerde campagne.
Toon meer Toon minder