Deathloop

Deathloop
DeathloopDeathloopDeathloopDeathloop
DeathloopDeathloopDeathloopDeathloop
Platform: PlayStation 5
Type: Games
Genre: Actie
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Bethesda

Pre-Order
€ 74,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
30-06-2021
Plaats in winkelwagen
 
Afhalen
Wilt u liever het product afhalen? Bekijk hier de winkelvoorraad.
Klantbeoordeling 9,3/10 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
11 echte winkels
Platform: PlayStation 5
Type: Games
Genre: Actie
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Bethesda

Omschrijving
Let op: deze prijs is een indicatie, naar mate er meer bekend wordt over deze release kan de prijs worden aangepast. De officiële prijs nog niet bekend, mocht de prijs zakken dan ontvangt u het verschil retour. Mocht de prijs stijgen dan kunt u het bedrag bijbetalen via uw account.

DEATHLOOP is een innovatieve first-person shooter die wordt gelanceerd voor PlayStation 5 en pc vanuit Arkane Lyon, de bekroonde studio achter de veelgeprezen Dishonored-franchise. De nieuwe IP van de studio zet het kenmerkende gameplay-ontwerp van Arkane voort en daagt gamers uit om op hun eigen manier te spelen. Als Colt zitten spelers gevangen in een tijdlus op het raadselachtige eiland Blackreef, gedoemd om dezelfde dag voor eeuwig te herhalen. De enige kans om te ontsnappen is om de cirkel te doorbreken door informatie op te graven en acht belangrijke doelen te vermoorden voordat de dag opnieuw wordt ingesteld. Maar in de schaduw op de loer ligt rivaliserende huurmoordenaar Julianna, uitgerust met haar eigen even krachtige vaardigheden en wapens, op een missie om de lus te beschermen door Colt te vermoorden en de cyclus opnieuw te starten. Spelers kunnen er ook voor kiezen om Julianna onder controle te krijgen, waardoor DEATHLOOP verandert in een dodelijk spel van jager-tegen-gejaagd.

Kenmerkende Arkane-gameplay

Arkane's reputatie voor unieke meeslepende gameplay stelt spelers in staat om hun favoriete speelstijl te kiezen, heimelijk door levels sluipen of het gevecht binnendringen met vuurwapens. Gewapend met een krachtige selectie van buitenaardse krachten en een arsenaal aan woeste wapens, zullen spelers deze dodelijke tools combineren voor zowel vernietigende als vernietigende aanvallen. Door hun krachten en wapens te kiezen, zullen spelers vechten om dit dodelijke spel van jager versus gejaagd te overleven.

Exclusief voor Next-Gen PlayStation 5
DEATHLOOP is een nieuwe IP voor een nieuwe generatie, die exclusief op de console voor PlayStation 5 en op pc wordt uitgebracht. De game maakt gebruik van de graphics van de console om Arkane's unieke artistieke visie tot leven te brengen als nooit tevoren en zal profiteren van nieuwe geavanceerde functies, zoals haptische feedback en adaptieve triggers, om elke ontmoeting uniek en indrukwekkend te maken.

Arkane's gameplay voor één speler geïnjecteerd met dodelijke multiplayer

DEATHLOOP is Arkane's kijk op een moordpartij voor meerdere spelers, waarbij gameplay voor één speler naadloos wordt gecombineerd met drama voor meerdere spelers. Spelers zullen het hoofdverhaal beleven als Colt, op jacht naar doelen over het eiland Blackreef om de lus te doorbreken en zijn vrijheid te verdienen. Spelers kunnen er ook voor kiezen om de controle over de rivaliserende huurmoordenaar Julianna over te nemen, sluipen in de campagne van een andere speler om Colt te doden en hem gevangen te houden in de lus. De multiplayer-ervaring is volledig optioneel en spelers kunnen ervoor kiezen om Julianna te laten besturen door AI binnen hun campagne.

Loops = Knowledge, Knowledge = Power

Elke nieuwe lus in DEATHLOOP is een kans om van het verleden te leren en je aan te passen. Het vinden van aanwijzingen en het ontdekken van hints is de sleutel tot het uitschakelen van doelen voordat de dag opnieuw wordt ingesteld. Ontdek relaties, leer planningen en doe alles wat gedaan moet worden om de nodige kennis op te doen. Spelers zullen toepassen wat ze in eerdere loops hebben geleerd om verschillende paden uit te proberen, ervoor te kiezen om te sluipen of aan te vallen, en andere nieuwe strategieën te bedenken om uiteindelijk hun doelen te bereiken. Als het je in het begin niet lukt: sterf, sterf opnieuw.

Het eiland Blackreef - paradijs of gevangenis
Arkane staat bekend om prachtig artistieke werelden met meerdere paden en opkomende gameplay. DEATHLOOP presenteert een verbluffende, retro-toekomst, op de jaren 60 geïnspireerde omgeving, die aanvoelt als een personage in zichzelf. Hoewel Blackreef misschien een stijlvol wonderland is, is het voor Colt zijn gevangenis, een wereld die wordt beheerst door decadentie waar de dood geen betekenis heeft, en delinquenten feesten voor altijd terwijl ze hem gevangen houden.
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2020 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99