UPPERS

UPPERS voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nl
UPPERS voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nl
UPPERS voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nl
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Fighting Game
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Pqube

Pre-Order
€ 39,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
31-12-2021
Plaats in winkelwagen
 
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
Klantbeoordeling 4,7/5 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
10 echte winkels
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Fighting Game
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Pqube

Omschrijving
Last Resort Island is een stad verteerd door verlangen - voor degenen die op het eiland wonen, is geweld het grootste amusement. De kracht van één persoon alleen kan een groot fortuin opbouwen en de bewondering van de bevolking verdienen. Met kracht, motivatie en vuur in hun ogen, komen twee jonge mannen, Ranma en Michiru, aan op Last Resort Island om hun zoektocht te beginnen, hun bezienswaardigheden gericht op de top - maar zij zijn niet de enigen op Last Resort Island met verheven ambities .

UPPERS vertelt het verhaal van twee mannen en hun reis naar de top, met behulp van 12 gevarieerde jagers en acht ondersteunende personages - ontdek hun drive, hun hartverscheurende achtergronden en vecht om de sterkste te worden op Last Resort Island !.

Ervaar de game als nooit tevoren volledig geremasterd in 1080p, 60FPS met native ondersteuning voor nog hogere resoluties en biedt volledige tekstlokalisatie voor Engels, Frans, Japans, Koreaans, Traditioneel Chinees en Vereenvoudigd Chinees.

Bestuur twee van de dertien gevarieerde jagers, elk met hun eigen vurige combo's en bodacious afwerking. Van kickboksen tot vechtsporten, Kenka en worstelen, elke vechter brengt zijn A-game naar de show!

Gelieve je straatkant fans en laad je SPANNING op! Sta op en vergroot je combo's met nog meer spektakel en vechtstijl voordat je je furie loslaat met de Upper Rush - je tegenstander met honderden aanvallen voor de ogen van je fans! Misschien zullen je bewonderende fans je mooi belonen door je hun favoriete ondergoed te laten zien!

Gebruik de omgeving in je voordeel, gooi auto's, gooi fietsen, gooi motoren of kies ervoor om je tegenstander in een mangat te duwen of hem in een passerende helikopter te storten - de mogelijkheden zijn zowel belachelijk als gek!
Toon meer Toon minder
Screenshots
UPPERS voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlUPPERS voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlUPPERS voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlUPPERS voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlUPPERS voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nl
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99