Star Wars Jedi Knight Collection

Star Wars Jedi Knight Collection voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nl
Star Wars Jedi Knight Collection voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nl
Star Wars Jedi Knight Collection voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nl
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: THQ Nordic

Pre-Order
€ 29,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
26-10-2021
Plaats in winkelwagen
 
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
Klantbeoordeling 4,7/5 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
10 echte winkels
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: THQ Nordic

Omschrijving
Star Wars™ Jedi Knight-collectie

Ontvang twee klassieke Star Wars™-games met de Star Wars™ Jedi Knight Collection, waaronder Star Wars™ Jedi Knight II: Jedi Outcast en Star Wars™ Jedi Knight: Jedi Academy.

Ontmoet iconische Star Wars™-personages zoals Lando Calrissian en Luke Skywalker in Star Wars™ Jedi Knight II: Jedi Outcast, waarin je speelt als de Jedi Kyle Katarn, met een unieke mix van wapens, Force™-krachten en je lichtzwaard™ in singleplayer eerste en derde persoon actie. Volg een oude traditie en leer de krachten - en gevaren - van de Force™ kennen in Star Wars™ Jedi Knight: Jedi Academy, een actie-gevechtsspel voor één en meerdere spelers.

Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast: Een Jedi-outcast worstelt met zijn verleden, zijn vijanden en zijn lot. Ervaar het legendarische epos voor één speler met gemoderniseerde besturing.

· Gebruik als Kyle Katarn, agent van de Nieuwe Republiek, je lichtzwaard en de volledige kracht van de Force om een nieuw kwaad te bestrijden dat de melkweg teistert.

· Kies verstandig uit een arsenaal van 13 wapens, waaronder een disruptorgeweer, thermische ontstekers, tripmijnen en Wookiee bowcaster.

· Test je vaardigheden in 24 missies voor één speler, vier epische eindbaasgevechten en een onvergetelijke cantina.

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academie: Smeed je wapen en volg het pad van de Jedi. Ervaar de online multiplayer-klassieker met gemoderniseerde bedieningselementen! Kruip in de huid van een nieuwe student die graag de wegen van de Force wil leren van Jedi Master Luke Skywalker.

· Speel met maximaal 16 online spelers in zes online multiplayer-modi, waaronder: Siege, Capture the Flag en Free for All.

· Pas je personage aan door zowel uiterlijk als geslacht te definiëren voordat je de Academie betreedt om de kracht en gevaren van de Force te leren kennen.

· Bouw je eigen lichtzwaard van handvat tot mes. Ontdek naarmate je verder komt de kracht van het hanteren van twee lichtzwaarden of het ultieme lichtzwaard met dubbele bladen, beroemd gemaakt door Darth Maul.

· Communiceer met beroemde STAR WARS-personages op veel klassieke STAR WARS-locaties terwijl je voor de ultieme keuze staat: vecht voor het goede en vrijheid aan de lichte kant of volg het pad van macht en kwaad naar de donkere kant.
Toon meer Toon minder
Screenshots
Star Wars Jedi Knight Collection voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlStar Wars Jedi Knight Collection voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlStar Wars Jedi Knight Collection voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlStar Wars Jedi Knight Collection voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlStar Wars Jedi Knight Collection voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlStar Wars Jedi Knight Collection voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nl
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99