Spellforce 3 - Reforced

Spellforce 3 - Reforced voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nl
Spellforce 3 - Reforced voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nl
Spellforce 3 - Reforced voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nl
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Strategy
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: THQ Nordic

Pre-Order
€ 39,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
07-12-2021
Plaats in winkelwagen
 
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
Klantbeoordeling 4,7/5 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
10 echte winkels
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Strategy
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: THQ Nordic

Omschrijving
SpellForce III Reforced is een unieke mix van een epische RPG-verhaallijn vermengd met toegankelijke realtime strategie-elementen, ontworpen om zowel fans als nieuwkomers een meeslepende console-ervaring te bieden.

Het is het jaar 518. De opstand van de afvallige magiërs, bekend als de Magiërsoorlogen, is door de Kroon neergeslagen. Het was echter een Pyrrusoverwinning: hele regio's zijn in anarchie vervallen, vluchtelingen zwerven door het land op zoek naar onderdak, en een mysterieuze, dodelijke plaag genaamd de "Bloodburn" is ontstaan en verspreidt zich snel.

· Innovatieve mix: unieke gameplay die RTS en RPG op natuurlijke wijze combineert

· Gestroomlijnd voor consoles: intuïtieve gamepad-integratie en op maat gemaakte gebruikersinterface voor soepele controle van een strategie/RPG-mix met complexe mechanica

· Maken en aanpassen: creëer je eigen held en kies uit verschillende vaardighedenbomen

· Bouw en Vecht: stel je eigen leger samen en voer epische massale gevechten

· Epische verhaallijn: dompel jezelf onder in een rijke wereld - ontrafel de geheimen achter de huidige situatie in Nortander. Verken Eo, een volledig gerealiseerde wereld vol interessante personages en hartverscheurende verhalen.

· Maak nieuwe vrienden: stel je gezelschap samen uit een diverse cast van metgezellen die niet alleen je vaardigheden op interessante manieren aanvullen, maar ook een impact hebben op het verhaal. Beheer hun vaardigheden en uitrusting om de overwinning op het slagveld te verzekeren.

· Kies jouw kant: versterk en beveel een van de drie facties: Elfen, Orcs en Mensen. Bereid je troepen voor en vecht de moeder van alle veldslagen. Speel strategisch en profiteer van terrein, troepenformaties, zichtbaarheid, scouting, enz.

· Beleef een episch verhaal: geniet van een campagne van meer dan 30 uur, alleen of met vrienden in de campagne-coop-modus. Neem het op tegen tegenstanders van alle vaardigheden in de online gevechten
Toon meer Toon minder
Screenshots
Spellforce 3 - Reforced voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlSpellforce 3 - Reforced voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlSpellforce 3 - Reforced voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nlSpellforce 3 - Reforced voor de PlayStation 4 preorder plaatsen op nedgame.nl
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99