Cobra Kai 2 Dojos Rising

Cobra Kai 2 Dojos Rising

Platform: PlayStation 4
Nieuw
49,99
Nog slechts 1 op voorraad!
Verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!

Omschrijving

De Cobra Kai-saga gaat verder met Cobra Kai 2: Dojos Rising. Eagle Fang, Cobra Kai, Miyagi-Do - wat is jouw dojo? Met die keuze begint je reis, maar dan is het aan jou om het krachtigste team te rekruteren terwijl je je vechtstijl onder de knie krijgt en vecht om de erfenis van je dojo als de All Valley Karate Grand Champion te versterken!

Belangrijkste kenmerken:

Spannende spelmodi - Spring in de Verhaalmodus en dompel jezelf onder in een spannende nieuwe verhaallijn waarin je je een weg moet vechten naar het All Valley Tournament, of speel Cobra Classics en herbeleef epische momenten uit de show en meer!

Selecteer je dojo, bouw je kracht op - Kies uit Eagle Fang-, Cobra Kai- of Miyagi-Do-dojo's en verbeter je vaardigheden door chi en munten te verzamelen. Rekruteer en train nieuwe leden om de machtigste dojo te worden en bezegel je lot als de Grand Champion of the All Valley Tournament.

28 speelbare personages – Speel als je favoriete personages uit de uitgebreide selectie van de show en gebruik hun speciale vaardigheden en vaardigheden op je pad naar de overwinning!

Vergroot je krachten - Verzamel chi en munten om je vaardigheden te vergroten. Rekruteer nieuwe dojo-leden en laat hun kracht de uwe versterken terwijl u uw dojo uitbouwt tot een krachtpatser.

Online VS. Toernooi – Spring in de online Toernooi-modus en doe mee aan het All Valley Tournament. Vecht je een weg om je nalatenschap veilig te stellen als de ultieme kampioen.
Toon meer Toon minder