mClassic Game Console Graphic Processor

Nieuw
119,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 35,- gratis verzonden binnen NL!

Omschrijving

Heroverweeg wat mogelijk is met uw gameconsole. Van modern tot retro, ervaar zelf hoe je favoriete games eruit kunnen zien in SuperHD of 1440p en films in Cinema 4K. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, wil je niet meer zonder spelen!

- HDMI-videogameconsole 1440p/4K Upscaler: 's werelds eerste plug-and-play grafische kaart die de grafische weergave van uw gameconsole in realtime verbetert om schone, scherpe beelden te geven. Het hertekent elke pixel fijn, waardoor ze er weer levendig uitzien met vrijwel geen vertraging!

- 4k No Lag Enhancer: het werkt met Nintendo Switch, originele Xbox, PlayStation, GameCube, PS2, Wii, DreamCast, PS3, Xbox 360, Wii U en nog veel meer. Doorgewinterde gamers genieten nog meer van klassieke videogames met deze gameconsole-upgrade!

- Accessoire voor videogames: steek de mClassic in de HDMI-poort van je gameconsole, dock, Roku/Apple TV en sluit het andere uiteinde aan op de tv of monitor met een HDMI-kabel, dat is alles! De mClassic, Micro-USB-kabel & HDMI-verlengkabel inbegrepen in het pakket.

- Console Graphic Booster: het analyseert elke pixel in zijn directe context en zijn globale context om de meest geschikte aanpassingen voor elke pixel te bepalen, een technologie die Marseille Inc. heeft gepatenteerd en gelabeld Contextual Processing.

- On/Off Scalingt: de mClassic-videogameverbeteraar biedt een verbazingwekkende verbetering van afbeeldingen, maar als u besluit de functies uit te schakelen, hoeft u deze nergens meer voor los te koppelen! Je zet hem gewoon uit met de externe schuifschakelaar!

Hoe gebruik je de mClassic?

Stap 1: Sluit mClassic aan op de console:
Sluit mClassic rechtstreeks aan op uw gameconsole. U kunt ook de meegeleverde HDMI-verlengkabel gebruiken als er extra ruimte nodig is.

Stap 2: Sluit kabels aan op mClassic:
Sluit een HDMI-kabel van de vrouwelijke kant van mClassic aan op je tv, monitor of ontvanger. (We raden aan een kabel te gebruiken die geschikt is voor HDMI 2.0 of hoger)
Sluit vervolgens de meegeleverde USB-stroomkabel aan op mClassic en het andere uiteinde op een USB-poort met voeding op een tv, console of oplader voor mobiele telefoons.
Toon meer Toon minder