The Legend of Heroes Trails Through Daybreak Deluxe Edition

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: NIS

The Legend of Heroes Trails Through Daybreak Deluxe Edition

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
59,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: NIS

Omschrijving

In de nasleep van een korte oorlog geniet Calvard ongekende economische welvaart. Het publiek wordt echter onzeker naarmate het aantal immigranten toeneemt en twijfelachtige politieke hervormingen hoogtij vieren. Volg de spriggan van Arkride op een uniek verzoek dat meer zal blijken dan hij had verwacht. Zal het land in chaos vervallen?

Het verhaal tot nu toe…

Het leven van een spriggan is slechts een van de vele beroepen die voortgekomen zijn uit de Calvard Republiek. Of hij nu detective, onderhandelaar of premiejager speelt, Van Arkride neemt het soort werk op zich dat legitieme bronnen niet kunnen accepteren. Of het nu werk is dat je het beste buiten de publieke belangstelling kunt houden, of zelfs een verzoek van een criminele organisatie in de onderwereld; Zolang het loont, accepteert hij vrijwel elke baan die op zijn tafel komt.

Het jaartal is S.1208. Een keurige jongedame, gekleed in het uniform van een gewaardeerde academie, bezoekt een vervallen gebouw met meerdere huurders in de oude binnenstad van Edith, de hoofdstad van het land. Met een zeer waardige blik kijkt ze naar de plaquette van de deur voor haar. Er staat: 'ARKRIDE Solutions Office: alleen ingewikkelde zaken.'

Ze verhardt zichzelf en klopt drie keer op de deur.

"Eerste ding in de ochtend...?" een ontspannen maar toch verrassend jonge stem bromt geeuwend.

Vanaf het moment dat hij de deur opent om haar te begroeten, begint een nieuw verhaal.

Kenmerken:

Een Zaak in Calvard: Volg de premiejager Van Arkride terwijl hij een zaak aanneemt die het lot van de natie zal veranderen… en ook dat van hemzelf. Verken de uitgestrektheden van de Calvard Republiek terwijl je je onderdompelt in een rijk verhaal vol actie en intrige.

Spriggan in Actie: Schakel naadloos tussen veldgevechten en turn-based gevechten met het vernieuwde AT (Action Time) Battle-systeem, en breid je arsenaal van Arts en Skills uit met de zesde generatie gevechtsorbment, Xipha.

Tussen Wet en Chaos: Onder het Alignment-systeem hebben je keuzes en acties invloed op hoe je verhaal zich ontvouwt. Je neiging naar Wet, Chaos en de tussenschakeringen kunnen je status in de stad beïnvloeden, bepalen wie je bondgenoten of tegenstanders zijn, en zelfs welke taken en dialoogopties beschikbaar zijn.

Deluxe Editie

De Legend of Heroes: Trails through Daybreak Deluxe Editie bevat een soundtrack sampler op papieren voucher en een softcover artbook.
Toon meer Toon minder