Pretty Girls Game Collection

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Game CompilatiesLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Funbox

Pretty Girls Game Collection

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
39,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Game CompilatiesLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Funbox

Omschrijving

Pretty Girls Game Collection bevat Pretty Girls Panic!, Pretty Girls Mahjong Solitaire, Delicious! Pretty Girls Mahjong Solitaire en Pretty Girls Klondike Solitaire.

Pretty Girls Panic!
Doordring de barrière, ontmasker de meisjes!
Sociaal conservatieve zeedieren hebben een met water gevuld scherm gemaakt om de Pretty Girls aan het zicht te onttrekken. Geen paniek! Gebruik je speciale gereedschap om delen van de barrière vast te leggen en te verwijderen, zodat het meisje aan de andere kant op je wacht. Meisjes zullen zich geleidelijk van podium tot podium uitkleden om je succes te belonen. Laat je gewoon niet vangen - als een zeedier je pad kruist, zal je gereedschap worden gebroken!

Ontmoet 13 Pretty Girls op 50 stages! Bij elke uitdaging die je oplost, worden herdenkingsfoto's toegevoegd aan je galerij voor een informele kijk. Kun jij ze allemaal invullen?

Pretty Girls Mahjong Solitaire
Verwijder de tegels en kleed de meisjes aan!
In deze ondeugende versie van de tegel-matching-klassieker, ontgrendel je door het bord leeg te maken nieuwe outfits voor je Pretty Girl-metgezellen, die allemaal kunnen worden bekeken in een galerij met ontgrendelbare items. Pretty Girls Mahjong Solitaire is eenvoudig maar uitdagend. Match paren tegels om ze te laten verdwijnen, maar wees voorzichtig en blijf de klok voor. Plan uw zetten strategisch zodat u niet op een dood spoor komt te staan!

Elke keer dat je speelt, worden tegels geschud om elke sessie leuk en onvoorspelbaar te houden. Met meer dan 50 lay-outs en willekeurige patronen is er altijd een reden om terug te komen voor meer tegel-matching en meer schattige meisjes!

Delicious! Pretty Girls Mahjong Solitaire
Tegel matchen ontmoet dress-up!
Wat is er meer lonend in een spelletje solitaire dan dat schattige meisjes zich bij elke overwinning voor je verkleden? In deze bijgewerkte en enigszins ondeugende versie van de tegel-matching-klassieker, ontgrendel je door het bord leeg te maken nieuwe outfits voor je vrouwelijke metgezellen, die allemaal kunnen worden bekeken in de verleidelijke Kleedkamer-modus. Ontmoet 7 Pretty Girl-personages en 2 verborgen gasten terwijl je vordert!

Verrukkelijk! Pretty Girls Mahjong Solitaire is eenvoudig maar uitdagend. Combineer paren tegels om ze te laten verdwijnen, maar wees voorzichtig en plan strategisch zodat je geen doodlopende weg raakt! Tegels worden elke keer dat je speelt geschud om elke sessie leuk en onvoorspelbaar te houden. Met meer dan 100 lay-outs en willekeurige patronen is er altijd een reden om terug te komen voor meer tegel-matching en fanservice!

Pretty Girls Klondike Solitaire
Solitaire hoeft zich niet eenzaam te voelen!
Het klassieke kaartspel solitaire, een spel dat talloze spelers kennen en hebben gebruikt om hun hersens te plagen en de tijd te doden, krijgt een verleidelijke draai als 10 Pretty Girls je vergezellen en je uitdagen. Slaag in opruimrondes en je wordt beloond met nieuwe outfits voor je lieve metgezellen. Zodra ze zijn ontgrendeld, kun je ze ook bekijken in de kleedkamermodus.

Met behulp van de solitaire-regels van "Klondike" is dit een spel van strategie en zorgvuldige observatie. Verplaats kaarten tussen kolommen op het speelveld, wissel kleuren af ​​en sorteer op nummer. Zodra ze zijn gerangschikt, kunnen kaarten per kleur worden gestapeld, waardoor het veld geleidelijk wordt leeggemaakt om het spel te winnen! Dit is een tijdloze klassieker die nooit twee keer hetzelfde is, waardoor je genoeg reden hebt om terug te komen voor meer quality time met de Pretty Girls!
Toon meer Toon minder