Mario + Rabbids Sparks of Hope

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: UbisoftThema: Mario

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
  28,- 
22,-
Prijsverlaging!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: UbisoftThema: Mario

Omschrijving

Mario, Rabbid-Peach en hun vrienden zijn terug voor een nieuw avontuur van kosmische aard! Cursa, een mysterieuze en kwaadaardige entiteit, is op zoek naar energie om snode plannen uit te voeren en de melkweg in complete chaos te laten instorten. De planeten verdraaien door de kwaadaardige invloed van Cursa en Cursa is vastbesloten om alle energie op te slurpen van de Sparks, een stel geheimzinnige wezens die zijn gevormd door de samensmelting van Luma’s & Rabbids. Iedereen die in de weg staat van Cursa wordt vernietigd. Om de orde in de melkweg te herstellen en de Sparks te redden, moeten Mario en zijn vrienden samenwerken met Rabbids-helden op een reis door mysterieuze en altijd verrassende planeten.

Ga samen op avontuur en neem het op tegen Cursa en de gevaarlijke volgelingen, terwijl je diverse planeten verkent, gevuld met vreemde inwoners en hilarische geheimen. Wees vijanden te slim af in een innovatief gevechtssysteem, waarin turn-based tactieken gecombineerd worden met realtime actie. Wanneer dit onwaarschijnlijke team de krachten bundelt met de immense hoeveelheid energie van de Sparks, dan is alles mogelijk...
Alleen het meest extravagante heldenteam kan de Sparks of Hope in de melkweg nieuw leven inblazen!

EEN EXTRAVAGANT TEAM!
- Ontmoet Mario & de Rabbids-helden en stel je droomteam samen met drie helden uit een eclectische selectie van negen, waaronder favorieten Rabbid-Peach, Luigi, Rabbid-Mario, Princess Peach en een aantal onverwachte nieuwkomers.
- Ontketen de speciale vaardigheden van de helden om zelfs de sterkste vijanden tijdens gevechten te slim af te zijn.

WAAR TACTIEK EN ACTIE SAMENKOMEN
- Gebruik de vaardigheden van je helden in een innovatief gevechtssysteem waarin turn-based tactieken gecombineerd worden met realtime actie.
- Krijg de controle over je helden om vijanden neer te slaan, teamgenoten te gebruiken voor grote sprongen en dekking te zoeken. Haal alles uit je beurt!
- Pas je helden aan door middel van het kiezen van Sparks. Gebruik alle exotische krachten en gadgets in jouw arsenaal om je eigen strategieën te ontwikkelen en tegen alle verwachtingen in te overwinnen.

EEN GALACTISCH AVONTUUR ALS GEEN ANDER
- Ga met je ruimteschip op een epische reis door de melkweg om de orde te herstellen.
- Bevrijd elke planeet die je tegenkomt van de kwaadaardige invloed van Cursa. Verken elke planeet, maak kennis met hun nieuwsgierige inwoners en ontdek mysterieuze geheimen.
- Neem het op tegen verrassende eindbazen, bekende vijanden uit het Nintendo-universum en exceptionele Rabbids-vijanden in jouw kosmische zoektocht!

RED DE SPARKS OM HUN HULP & KRACHTEN TE VERDIENEN!
- Red de geheimzinnige Sparks, ontstaan toen Luma’s en Rabbids in elkaar opgingen, voordat ze in de handen van Cursa vallen!
- Gebruik hun speciale vaardigheden en krachten tijdens gevechten, variërend van energiebarrières tot vuurregen om de overhand in de strijd te krijgen.
- Elke Spark heeft een eigen persoonlijkheid en een onderscheidende kracht. In de melkweg zijn er tientallen Sparks die je moet vinden en redden, zodat ze mee op avontuur kunnen!

Mario + Rabbids® Sparks of Hope is nog maar het begin van jouw kosmische avontuur met meer content die na launch verschijnt.
Toon meer Toon minder