Foreclosed

Foreclosed
Foreclosed
Foreclosed
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Merge Games

Pre-Order
€ 29,99
Reserveer en ontvang op release!
Release:
12-08-2021
Plaats in winkelwagen
 
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
Klantbeoordeling 4,7/5 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
10 echte winkels
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Merge Games

Omschrijving
FORECLOSED is een verhalend actie-avontuur dat zich afspeelt in een Cyberpunk-wereld vol actie, spanning en experimentele augmentaties. Volg het verhaal van Evan Kapnos, zijn identiteit is onlangs afgeschermd, ontdaan van zijn baan, zijn hersenimplantaten en zijn toegang tot de blok-keten van de stad, hij moet nu ontsnappen voordat zijn identiteit en implantaten worden geveild.

FORECLOSED combineert de speelbaarheid van videogames met de gestroomlijnde visuele esthetiek van stripboeken. Alles, van gameplay tot filmpjes, wordt ervaren in het stilistische kader van een graphic novel. Perspectieven op volledig scherm en komische panelen worden naadloos gecombineerd terwijl je door FORECLOSED's Cyberpunk-stad beweegt en een aangrijpend complotverhaal onthult. Tussenfilmpjes zijn ook interactief en schakelen soepel tussen alternatieve gameplay-stijlen.

Hi-Tech Gevecht
Ontdek en ontgrendel nieuwe vaardigheden met een RPG-achtig vaardigheidssysteem. Upgrade het potentieel van je wapen met futuristische aanpassingen zoals de explosieve of machinegeweerrondes mods, verbeter je brein met experimentele augmentaties en vecht terug tegen je vijanden. Leer je nieuwe vaardigheden te beheersen, vecht tegen tegenstanders en manipuleer je omgeving. Verwerf superheld-achtige vaardigheden zoals telekinese om je vijanden de lucht in te lanceren of enorme objecten naar groepen te slingeren. Hack verschillende systemen om vallen te creëren of zelfs de implantaten in de hoofden van je vijanden te oververhitten.
Toon meer Toon minder
Screenshots
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99