Cris Tales

Cris Tales
Cris TalesCris TalesCris TalesCris TalesCris Tales
Cris TalesCris TalesCris TalesCris TalesCris Tales
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: RPG
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Modus

Pre-Order
€ 39,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
17-11-2020
Plaats in winkelwagen
 
Afhalen
Wilt u liever het product afhalen? Bekijk hier de winkelvoorraad.
Klantbeoordeling 9,3/10 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
11 echte winkels
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: RPG
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Modus

Omschrijving
Ontdek een unieke combinatie van vertakkende verhalen, innovatieve gevechten en klassieke RPG-gameplay in Cris Tales 'spannende en onvergetelijke verkenning van hoe onze acties door de tijd heen echoën. Sluit je aan bij de pas ontwaakte Time Mage, Crisbell en haar fantastische metgezellen in een fantasiewereld die een grimmige toekomst tegemoet gaat. De krachtige Time Empress en haar troepen dreigen een catastrofe te veroorzaken die Crystallis en de andere vier koninkrijken van de regio uit elkaar scheurt.

Om de Time Empress te stoppen en de toekomst van het land te herschrijven, ga je op een aangrijpende reis door de koninkrijken en ontmoet en rekruteer je krachtige bondgenoten om te helpen in de strijd. Beheers hun vaardigheden en Crisbell's unieke Time Magic om machtige vijanden te overwinnen: stuur ze naar het verleden om hun zwakkere, jongere zelf het hoofd te bieden; naar de toekomst waarin ze zijn bezweken voor alle schade van een gif dat in het heden is aangebracht; of creëer je eigen strategieën in dit unieke vechtsysteem. Uw keuzes in deze wereld zullen verstrekkende gevolgen hebben voor iedereen die u tegenkomt. Kijk in het verleden, handel in het heden en zie hoe uw keuzes de toekomst dynamisch veranderen - allemaal op één scherm terwijl u speelt!

Een liefdesbrief aan klassieke JRPG's
Geïnspireerd door tijdloze JRPG's zoals Chrono Trigger, Final Fantasy VI, Valkyrie Profile en moderne klassiekers zoals Bravely Default en Persona 5, ontmoet en rekruteer een unieke cast van teamgenoten, daag talloze vijanden uit en baan je een weg door een uitgestrekte wereld.

Ervaar het verleden, het heden en de toekomst tegelijkertijd
Kijk naar en leer van het verleden, beslis over acties in het heden en verander de loop van de toekomst op manieren die de wereld dynamisch zullen hervormen, afhankelijk van de keuzes die je maakt.

Beheers strategische turn-based gevechten
Vervorm je vijanden naar het verleden of de toekomst, synchroniseer aanvallen voor verbeterde groepsvaardigheden en beheers de timing van aanval en verdediging om de grenzen van je partij in gevechten te overschrijden.

Ontdek een fascinerend verhaal en personages

Het plan van de keizerin om de wereld te vernietigen is complex en gelaagd. Gebruik je verstand en rekruteer krachtige bondgenoten over de hele wereld om haar veelzijdige web te ontdekken en ongedaan te maken en je weg te banen naar de True Ending van dit betoverende verhaal.

Ontdek een prachtige wereld
Klim aan boord van een luchtschip of boot en doorkruis deze prachtig met de hand getekende 2D-sprookjeswereld. Van het schitterende koninkrijk Crystallis tot de sloppenwijken van St. Clarity, ontdek elke unieke locatie en geef vorm aan de toekomst.
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2020 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99