Facebook Instagram
Onze winkels
Nieuwsbrief
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases, pre-orders en aanbiedingen? Abonneer dan op onze nieuwsbrief!
5 Nedgame facts

Grootste assortiment nieuw en tweedehands

Inruil van oude games in onze winkels

Altijd lage prijzen

Ervaren personeel

Afhalen mogelijk in een van onze winkels

Buildings Have Feelings Too!
  

Buildings Have Feelings Too!

Buildings Have Feelings Too!
  
Nintendo Switch
Buildings Have Feelings Too! Buildings Have Feelings Too!
Nintendo Switch

Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Simulatie
Leeftijd: 3 Jaar en ouder
Uitgever: Merge Games

Pre-Order
€ 34,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
31-12-2020
Plaats in winkelwagen
Afhalen
Wilt u liever het product afhalen? Bekijk hier de winkelvoorraad.
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Simulatie
Leeftijd: 3 Jaar en ouder
Uitgever: Merge Games

Omschrijving
Stel je een stad voor waar gebouwen kunnen lopen en praten. Ieder heeft zijn eigen ambities, verwachtingen en angsten. Meestal proberen ze gewoon met elkaar om te gaan en de dag door te komen. Gebouwen hebben ook gevoelens! is een stadsmanagement spel met karakter. Spelers moeten hun stad laten groeien terwijl ze ervoor moeten zorgen dat de afzonderlijke gebouwen groeien, of het risico lopen dat ze voor altijd worden gesloopt.

Naarmate de tijd vordert, kunnen nieuwe industrieën worden onderzocht en nieuwe architecturale wonderen worden gebouwd. Op zijn beurt kunnen wereldgebeurtenissen ertoe leiden dat gebouwen falen en dat bedrijven failliet gaan! Spelers moeten nieuwe manieren ontdekken om aan de behoeften van hun stad te voldoen. Dit kan inhouden dat een gebouw wordt opgeknapt of gewoon bij de hand wordt genomen en naar een leuker deel van de buurt wordt verplaatst.

Naarmate spelers vorderen, kunnen ze hun stad laten groeien, waardoor meerdere buurten mogelijk zijn. Specialistische gebieden, zoals drukke financiële centra of bruisende theaterdistricten, komen beschikbaar. Extra gelaagde attributen zoals elektriciteitsvoorziening, geluidsoverlast en transport zorgen voor meer complexiteit en uitdagingen voor spelers.
Trailer
Beelden in trailer kunnen afwijken
Screenshots
ScreenshotScreenshotScreenshot