Batsugun Saturn Tribute Boosted Limited Edition

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Shoot em UpLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: City ConnectionRegio: Azië
Dit is een import game

Batsugun Saturn Tribute Boosted Limited Edition

Platform: Nintendo Switch
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
E-mail alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Shoot em UpLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: City ConnectionRegio: Azië
Dit is een import game

Omschrijving

Een Toaplan-klassieker is terug!

Batsugun is een verticaal scrollende shooter-arcadegame die in 1993 werd uitgebracht door Toaplan. De game trok de aandacht vanwege het grote aantal kogels dat werd afgevuurd door zowel vijanden als bondgenoten. Dit leidde ertoe dat veel spellen hetzelfde soort spel adopteerden. Batsugun werd zo de pionier van het bullet hell-genre. De "Speciale" versie van de game werd vervolgens uitgebracht op thuisconsoles. De speciale versie biedt nieuwe functies met een beter geluid.

Basisregels

De speler kan kiezen uit 3 soorten vliegtuigen. Het doel is om alle naderende vijanden te vernietigen met je schot en bommen. Door dit te doen, kun je power-ups en ervaringspunten verzamelen. Wanneer de ervaringsmeter een bepaald punt bereikt, evolueert het vliegtuig van de speler en wordt het krachtiger. Er is geen verschil tussen de typen vliegtuigen wat betreft prestaties, maar het vliegtuig verandert tussen speler 1 en 2. Evenzo veranderen de dialogen en eindes afhankelijk van de piloot die je kiest.

Verhaal

De verre uithoeken van een ver universum... Er was een revolutie op een van zijn planeten.

Het Revolutionaire Leger van Gladebaran, dat in opstand kwam tegen de regering, startte uiteindelijk Project Epsilon." In slechts negen dagen tijd veroverde het Revolutionaire Leger alle regeringsbases. Ze zullen er alles aan doen om hun plan te verwezenlijken... De regeringstroepen hadden niet langer de kracht om op te staan ​​tegen het Revolutionaire Leger.

"In dit tempo worden we allemaal afgeslacht...?" Net toen iedereen de hoop dreigde te verliezen, kreeg de regering een dringend bericht. Toevallig bevond een van de nieuwste speciale jagers zich nog in de onderzeese basis, onbeschadigd door Project Epsilon.

Dit is de enige manier... De regering koos de Skull Hornets-groep uit de overgebleven troepen en start hun laatste operatie om de wereld te redden. Maar ze wisten niet dat het Revolutionaire Leger naar hun gesprek luisterde. En dus ging de Skull Hornets-groep op weg naar de geheime onderzeese basis... gevolgd door het Revolutionaire Leger.

Een felle strijd om het lot van de wereld staat op het punt te beginnen...

- "Originele Ver." modus - Dit is de originele arcadeversie van het spel. Het spel bestaat uit vijf fasen met één einde
- "Speciale Ver." modus - De speciale versie. modus is een herziene modus van het spel. De balans is beter en er zijn verschillende features toegevoegd. Het spel herhaalt zich van fase 1 tot fase 5 (14 fasen in totaal)
- "Boost Up HUD" is een nieuwe gebruikersinterface die de ervaringsmeter, de huidige score (+verborgen bonussen) en de titel van de BGM die momenteel wordt afgespeeld weergeeft
- Online klassementsmodus en de maximale score is verhoogd voor meer uitdagingen

BATSUGUN Saturn Tribute Boosted Limited Edition bevat:
- BATSUGUN Saturn Tribute Boosted
- Limited Edition Outbox
- Soundtrack CD
- Special Fan Book
- Soundtrack Cassette Tape
Toon meer Toon minder